Davey Photography, Davey Baas
112

Scooter en fiets botsen nabij Kostverlorenhof

Amstelveen - Een scooter en een fietser zijn vrijdagochtend in botsing gekomen aan de Straat van Messina nabij het Kostverlorenhof. 

Het ongeval gebeurde even na elf uur, vlakbij de oversteekplaats tussen het winkelcentrum en de Albert Heijn.

De ambulancedienst werd met grote spoed opgeroepen: twee ambulances kwamen ter plaatse. Ambulancebroeders hebben zich over de gewonden ontfermd, nadat eerst voorbijgangers te hulp schoten. Zij hielpen onder andere door met parapalu's schaduw te creëren voor de slachtoffers.

De gewonden waren naar verluidt twee opzittenden van de scooter. De politie zette de plek van het ongeval af voor onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. 

Foto: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.