Davey Photography, Davey Baas
112

Scooter en fiets in botsing aan Groenelaan

Amstelveen - Aan de Groenelaan in Amstelveen Zuid zijn maandagavond een bestuurder van een (snor-)scooter en een fiets op elkaar gebotst.

Zowel de bestuurder van de scooter als de fietser raakten bij het ongeval, dat rond half negen plaatsvond ter hoogte van de Monte Rosa-flat, gewond. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse en de slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

112_ongeval_groenelaan_amstelveen-Dpps.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

De politie zette de plek van het ongeval af voor nader onderzoek naar de toedracht van de botsing; de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is niet ter plaatse gekomen. Het is nog onduidelijk wat precies is voorgevallen.  Nadat doorgaand verkeer tijdelijk om de plek van het ongeval werd heengeleid werd tegen half tien de weg weer vrijgegeven. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:26

Stemmen op nieuw kunstwerk in wijkpark Middenhoven

Amstelveen - In Wijkpark Middenhoven komt een nieuw kunstvriendelijk kunstwerk. De Adviescommissie Beeldende Kunst (ABK) heeft kunstenaar Cindy Bakker geselecteerd voor dit kunstwerk. Zij maakte twee schetsontwerpen. Amstelveners kunnen via denkmee.amstelveen.nl stemmen op een van de twee werken.

Algemeen gisteren 15:53

Amstelveners laten subsidie voor groene gevel en verticale tuin links liggen

Amstelveen - Ondanks dat er een ruime subsidieregeling beschikbaar is, heeft de gemeente Amstelveen dit jaar exact nul subsidie-aanvragen van inwoners gehad voor het aanleggen van een zogenoemde ‘groene gevel’ of ‘verticale tuin’. Wel is er vraag naar subsidie voor groene (sedum) daken en geveltuintjes, maar ook die blijven achter.

Algemeen gisteren 13:52

'Streep door nieuw horecapaviljoen in recreatiegebied Poeloever Amstelveen'

Amstelveen - Amstelveen lijkt een ferme streep te hebben gezet door de ontwikkeling van een nieuw horeca-paviljoen aan De Poel. Over een nieuw paviljoen wordt al jaren gesproken, maar wethouder Herbert Raat geeft in een blog aan er inmiddels geen energie meer in te steken.

Amstelveen van voorheen 2 okt. 2022 20:53

Amstelveen van voorheen (319)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 319 een oude en bijzondere kopergravure getiteld ‘t Dorp Amstelveen.