Davey Photography, Davey Baas

Scooterrijder gewond na botsing op Aalsmeerderweg

Aalsmeer – Op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer heeft vandaag een botsing plaatsgevonden tussen een automobiliste en een zeventienjarige jongen op een scooter. Laatstgenoemde raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk vond rond 12.00 uur plaats. De vrouw in de auto sloeg vermoedelijk af richting een woning en vervolgens reed de scooterrijder tegen de zijkant van het voertuig aan.

Toedracht

Het slachtoffer was na de botsing aanspreekbaar. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeluk.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.