Wandelaars in Amstelveen

Side event Lentemarathon: doe mee met de Lentewandeling

Amstelveen - Voor de mensen die niet willen hardlopen, maar wel een mooie wandeling willen maken door Amstelveen is er goed nieuws. Als side event van de Lentemarathon vindt op zondag 19 maart de Lentewandeling plaats. 

De start en finish van de Lentewandeling is op het Stadsplein van het Stadshart. Er zijn twee afstanden waarop gelopen kan worden: 5 km en 10 km. 

De Lentewandeling valt samen met de KPMG Lentemarathon, welke ook de start en finish heeft op het Stadsplein. Wandelaars van de Lentewandeling maken er een sportieve dag van samen met de hardlopers van de marathon. 

Wandelen onder professionele begeleiding

Voor zowel de 5 als de 10 km kan er gelopen worden samen met een groep onder professionele begeleiding van een buurtsportcoach van AmstelveenSport. Vertrek is om 11.00 uur vanaf het Stadsplein.

Zelf wandelen met een routekaart

De route van 5 of 10 km zelfstandig wandelen? Dat kan. Haal daarvoor tussen 10.45 en 11.00 uur de routekaart op bij de infostand van AmstelveenSport op het Stadsplein.

Inschrijven

Inschrijven kan via de website: https://amstelveensport.nl/events/lentewandeling/ of door een mail te sturen aan buurtsportcoach Sebastiaan Huijsmans, s.huijsmans@amstelveensport.nl, 088-8585104.


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.