Advertorial Sport

Sla je slag met Black Friday-aanbiedingen op Golfcentrum De Hoge Dijk

Regio - Op Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam Zuid-Oost  kun je je 'slag slaan' met speciale Black Friday-acties: prachtige aanbiedingen voor beginnende en gevorderde golfers, die te boeken zijn van vanaf vandaag (25 november, Black Friday) tot en met 2 december 2022.

De Hoge Dijk heeft maar liefst drie interessante acties ontwikkeld waar zowel de startende golfer als de gevorderde golfer uit kan kiezen.

Aanbieidng 1: 1-daagse cursus

Zo is er voor de echte starters een 1-daagse cursus om je Baanpermissie te halen ontwikkeld, die wordt gegeven in de periode van 10 december tot 8 januari. Lekker in de kerstvakantie naar buiten en in een dag de basisbeginselen van het golfspel leren en direct je benodigde examens afleggen voor slechts € 99,00 per persoon all-in. Een voordeel van € 100,00.

Aanbieding 2: Masterclass 

Een andere optie is om een Masterclass te volgen van de PGA Professionals van Golfacademy De Hoge Dijk. In 2 x 2 uur tijd leren ze de fijne kneepjes van zowel de lange slagen als de short game. Je bent per saldo 4 uur met ze op pad voor € 49,00 per persoon. Dit kost normaal € 99,00 per persoon.

Aanbieding 3: Oefenen met de pro

De derde aanbieding op De Hoge Dijk is het volgen van het “oefenen met de pro” programma. In groepen wordt hier les gegeven op meerdere uren in de week. Je kunt maar liefst 3 maanden lang meedoen 2 x per week vanaf begin december. Voor deze maximaal 26 lessen betaal je slechts € 135,00, terwijl dit normaal gesproken € 199,00 kost.

Ga naar de Black Friday Acties van De Hoge Dijk.

(Advertorial)


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.