Advertorial Sport

Sla je slag met Black Friday-aanbiedingen op Golfcentrum De Hoge Dijk

Regio - Op Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam Zuid-Oost  kun je je 'slag slaan' met speciale Black Friday-acties: prachtige aanbiedingen voor beginnende en gevorderde golfers, die te boeken zijn van vanaf vandaag (25 november, Black Friday) tot en met 2 december 2022.

De Hoge Dijk heeft maar liefst drie interessante acties ontwikkeld waar zowel de startende golfer als de gevorderde golfer uit kan kiezen.

Aanbieidng 1: 1-daagse cursus

Zo is er voor de echte starters een 1-daagse cursus om je Baanpermissie te halen ontwikkeld, die wordt gegeven in de periode van 10 december tot 8 januari. Lekker in de kerstvakantie naar buiten en in een dag de basisbeginselen van het golfspel leren en direct je benodigde examens afleggen voor slechts € 99,00 per persoon all-in. Een voordeel van € 100,00.

Aanbieding 2: Masterclass 

Een andere optie is om een Masterclass te volgen van de PGA Professionals van Golfacademy De Hoge Dijk. In 2 x 2 uur tijd leren ze de fijne kneepjes van zowel de lange slagen als de short game. Je bent per saldo 4 uur met ze op pad voor € 49,00 per persoon. Dit kost normaal € 99,00 per persoon.

Aanbieding 3: Oefenen met de pro

De derde aanbieding op De Hoge Dijk is het volgen van het “oefenen met de pro” programma. In groepen wordt hier les gegeven op meerdere uren in de week. Je kunt maar liefst 3 maanden lang meedoen 2 x per week vanaf begin december. Voor deze maximaal 26 lessen betaal je slechts € 135,00, terwijl dit normaal gesproken € 199,00 kost.

Ga naar de Black Friday Acties van De Hoge Dijk.

(Advertorial)


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.