Slachtoffers ongeval Sportlaan (14 en 37 jaar) zwaargewond

Slachtoffers ongeval Sportlaan (14 en 37 jaar) zwaargewond Foto: De VOA deed uitvoerig onderzoek en reconstrueerde ook het moment van de aanrijding met de bij het ongeval betrokken fiets en motorscooter. [Davey Photography, Rob Franken]

Amstelveen - Bij het ongeval op de Sportlaan in Amstelveen donderdagochtend zijn een 14-jarige fietser en een 37-jarige motorrijder zwaargewond geraakt. De politie is naarstig op zoek naar nieuwe getuigen en mogelijk beeldmateriaal van dashcams.


- Lees verder onder deze advertentie -

Na het verkeersongeval op de Sportlaan, 10 januari 2019 rond 09.20 uur, werden de twee slachtoffers zwaargewond en onder politiebegeleiding per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De familie van beide slachtoffers is door de politie op de hoogte gebracht. 

De politie heeft een uitvoerig onderzoek ingesteld en is daarvoor op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken en/of beeldmateriaal hebben, bijvoorbeeld van dashcams.

Slachtofferhulp

Het ongeval vond plaats voor het Amstelveen College. Veel leerlingen waren getuige van de gevolgen van de ernstige aanrijding. De politie heeft in verband hiermee slachtofferhulp ingeschakeld.

Heli-foto's

Een bemanningslid van de politieheli heeft ook overzichtsfoto’s gemaakt ten behoeve van het politieonderzoek.

Getuigenoproep

Was u getuige van deze aanrijdingen en u heeft nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Heeft u beeldmateriaal waarop de aanrijding of de betrokken verkeersdeelnemers zijn te zien? Men kan deze uploaden via een speciaal tipformulier op de nationale website van de politie.


Reacties