Special Needs Nederland

Special Needs Nederland laat wensen Ajax-fans in vervulling gaan

AMSTELVEEN - Stichting Special Needs Nederland liet het afgelopen weekend de wens van twee bewoners van Ons Tweede Thuis in vervulling gaan. De twee grote fans van Ajax mochten naar de Arena voor de wedstrijd tegen PSV.

Ze werden als vorsten ontvangen in de Business lounge en mochten zelfs met de spelers André Onana en Frenkie de Jong van Ajax op de foto! Initiatiefnemer David Chung van Stichting Special Needs Nederland: "Ik ben zelf geen voetballiefhebber maar het was geweldig om met Ben en Tim op stap te gaan. Wat een feest om deze kanjers zo te zien stralen en genieten van deze grote verrassing! Zij waren zelf in de veronderstelling dat ze gingen sporten en daarna eventueel nog voetbal zpuden kijken in een plaatselijke wijkcentrum."

Dankbaar
Chung legt uit dat het nog niet eenvoudig was om het bezoekje aan Ajax te organiseren. "Ik ben heel dankbaar dat het gelukt is. Ben en Tim hebben een topdag beleefd en vergeten dit hun hele leven niet meer. Ik wil namens Stichting Special Needs Nederland alle betrokkenen en Ajax Fancare in het algemeen bedanken voor het mede mogelijk maken van deze geweldige dag." 

Dream Big
Stichting Special Needs Nederland is van plan om meer van dit soort initiatieven op touw te zetten in de omgeving Amstelveen en Uithoorn onder de naam 'Dream Big'. De insteek van 'Dream Big' is dat de ontvangers van een verrassing in de watten worden gelegd en/of een droom voor hun wordt gerealiseerd zonder dat zij er weet van hebben.

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.