Jumpers [Archief]

'Springen voor Sint-Maarten' bij Fun Center Amstelveen

AMSTELVEEN - Sint-Maarten staat te springen om hulp nadat de orkaan Irma verwoestend toesloeg. Vrijdagavond 15 september vanaf 19.00 uur kunnen Amstelveners springend hulp bieden: Fun Center Amstelveen doneert alle inkomsten op deze avond aan het Rode Kruis tijdens 'Springen voor Sint-Maarten.'

Vrijdag 15 september is het nationale actiedag voor Sint Maarten. 'Kom langs met je vrienden en ga een uurtje springen voor Sint Maarten!',  roept Fun Center op.

Aanmelden voor de avond kan via de volgende link: www.funcenteramstelveen.nl/reserveren/

 

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.