BLVD

Stadshart Horeca Hits (9): Shared Dining bij BLVD Café

Amstelveen - AmstelveenZ.nl presenteert in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze negende aflevering: BLVD Café.

BLVD zit alweer 17 jaar op het Stadsplein en in die tijd heeft het café-restaurant enorm naam gemaakt: sinds de heropening na de corona-lockdown was het dan ook geen verrassing dat de gasten direct weer in de rij stonden. BLVD draait weer volop en ook aan personeel geen gebrek: BLVD is nu eenmaal zo’n trendy zaak waar veel horecamensen graag willen werken.

Indrukwekkend

BLVD werd in het jaar voor de coronacrisis nog indrukwekkend verbouwd. Met een geweldige kosmopolitische inrichting die je eerder in Milaan of New York zou verwachten, ervaren gasten bij binnenkomst echt een wow-effect. De sfeervolle serre en het gezellige BLVD- terras, met snelle service en vriendelijke bediening, zijn heerlijke plekken om te vertoeven.

blvd2.jpg

De zaak staat natuurlijk vooral al heel lang bekend om de uitstekende lunch- en dinerkaart. Eigenaar Gaby Galstaun laat weten dat de diverse lunchbroodjes en salades echte hardlopers zijn. Maar vooral de broodjes Bangkok, Singapore en Tokyo zijn niet aan te slepen, evenals de Clubsandwich Kip. ‘Er komen gasten voor uit Apeldoorn,’ zegt Gaby.

Shared dining

Een van de redenen dat BLVD onverminderd populair is, is dat de trendy horecagelegenheid altijd inspeelt op de nieuwste trends, of dat nu qua inrichting of menukaart is. Dat is de reden dat BLVD in de loop van de zomer weer vol gaat inzetten op shared dining. Daar wilde BLVD al in maart 2020 mee starten, maar het verhaal is bekend: de coronacrisis gooide (letterlijk) roet in het eten.

blvd3.jpg

BLVD Café staat nu te popelen om vanaf eind augustus haar gasten gerechten te serveren van een nieuwe uitgebreide en bovendien betaalbare ‘shared dining’ menukaart, waarbij gasten diverse kleine, verfijnde gerechten kunnen bestellen. ‘Denk aan mini taco’s met tonijntartaar, beef tataki of mini pita’s met pulled beef. Het leuke van shared dining is dat het absoluut sfeer verhogend is,’ zegt Gaby.

blvd1.jpg

Shared dining is ideaal voor familie of groepjes vrienden & vriendinnen die gezellig culinair willen genieten in een heerlijke ambiance.

Vegetarisch & veganistisch

Niet te vergeten: BLVD Café heeft ook diverse smaakvolle vegetarische en veganistische gerechten op de kaart. Zo is het assortiment hamburgers uitgebreid met vegetarische hamburgers van rode bieten, avocado of soja. Maar uiteraard staat ook de originele hamburger van 100% beef op de kaart. Zo is er voor ieder wat wils bij BLVD Café!

BLVD Café
Stadsplein 10
020 347 28 80
contact@blvdcafe.nl
www.blvdcafé.nl


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 11:00

Optometrie onder de loep

Amstelveen - Maar liefst 80% van het aantal patiënten met milde oogproblematiek kan worden onderzocht/verholpen door een optometrist. Alleen hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs huisartsen zijn soms onbekend met het beroep.