BLVD

Stadshart Horeca Hits (9): Shared Dining bij BLVD Café

Amstelveen - AmstelveenZ.nl presenteert in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze negende aflevering: BLVD Café.

BLVD zit alweer 17 jaar op het Stadsplein en in die tijd heeft het café-restaurant enorm naam gemaakt: sinds de heropening na de corona-lockdown was het dan ook geen verrassing dat de gasten direct weer in de rij stonden. BLVD draait weer volop en ook aan personeel geen gebrek: BLVD is nu eenmaal zo’n trendy zaak waar veel horecamensen graag willen werken.

Indrukwekkend

BLVD werd in het jaar voor de coronacrisis nog indrukwekkend verbouwd. Met een geweldige kosmopolitische inrichting die je eerder in Milaan of New York zou verwachten, ervaren gasten bij binnenkomst echt een wow-effect. De sfeervolle serre en het gezellige BLVD- terras, met snelle service en vriendelijke bediening, zijn heerlijke plekken om te vertoeven.

blvd2.jpg

De zaak staat natuurlijk vooral al heel lang bekend om de uitstekende lunch- en dinerkaart. Eigenaar Gaby Galstaun laat weten dat de diverse lunchbroodjes en salades echte hardlopers zijn. Maar vooral de broodjes Bangkok, Singapore en Tokyo zijn niet aan te slepen, evenals de Clubsandwich Kip. ‘Er komen gasten voor uit Apeldoorn,’ zegt Gaby.

Shared dining

Een van de redenen dat BLVD onverminderd populair is, is dat de trendy horecagelegenheid altijd inspeelt op de nieuwste trends, of dat nu qua inrichting of menukaart is. Dat is de reden dat BLVD in de loop van de zomer weer vol gaat inzetten op shared dining. Daar wilde BLVD al in maart 2020 mee starten, maar het verhaal is bekend: de coronacrisis gooide (letterlijk) roet in het eten.

blvd3.jpg

BLVD Café staat nu te popelen om vanaf eind augustus haar gasten gerechten te serveren van een nieuwe uitgebreide en bovendien betaalbare ‘shared dining’ menukaart, waarbij gasten diverse kleine, verfijnde gerechten kunnen bestellen. ‘Denk aan mini taco’s met tonijntartaar, beef tataki of mini pita’s met pulled beef. Het leuke van shared dining is dat het absoluut sfeer verhogend is,’ zegt Gaby.

blvd1.jpg

Shared dining is ideaal voor familie of groepjes vrienden & vriendinnen die gezellig culinair willen genieten in een heerlijke ambiance.

Vegetarisch & veganistisch

Niet te vergeten: BLVD Café heeft ook diverse smaakvolle vegetarische en veganistische gerechten op de kaart. Zo is het assortiment hamburgers uitgebreid met vegetarische hamburgers van rode bieten, avocado of soja. Maar uiteraard staat ook de originele hamburger van 100% beef op de kaart. Zo is er voor ieder wat wils bij BLVD Café!

BLVD Café
Stadsplein 10
020 347 28 80
contact@blvdcafe.nl
www.blvdcafé.nl


Meer nieuws

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.

Politiek gisteren 09:39

bbA-walnotenbomen worden geplant nabij Biesbosch 225

Amstelveen - De dertig walnotenbomen die de lokale partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) schenkt aan de inwoners van Amstelveen in verband met het 30-jarig jubileum van de partij, worden geplaatst nabij het nieuwe appartementencomplex 225 aan Biesbosch (hoek Beneluxbaan/Rembrandtweg).

Sport gisteren 09:09

World Cup Rolstoeldansen in Amstelveen

Amstelveen - De ‘2023 World Para Dance Sport International Competition’ vindt aankomend Paasweekend plaats in sporthal De Meerkamp in Amstelveen. Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april doen meer dan 200 deelnemers uit 23 landen mee aan dit evenement. Deze wedstrijd is het hoogtepunt van het dansseizoen voor vele Nederlandse en internationale rolstoeldansers.