Startende ondernemers delen ervaringen dankzij ZAAI

Startende ondernemers delen ervaringen dankzij ZAAI Foto: ZAAI Amstelveen

Amstelveen – Het is binnenkort weer tijd voor het slotfestival van het ZAAI Amstelveen programma. Tijdens deze bijeenkomst zullen startende ondernemers vertellen over hun ervaringen van het afgelopen half jaar.


- Lees verder onder deze advertentie -

ZAAI Amstelveen heeft als doel om startende ondernemers in Amstelveen te helpen succesvol te ondernemen. De organisatie doet dit door coaching en masterclasses aan te bieden en door starters te verbinden met elkaar en met het bestaande lokale MKB. Door nu in startende ondernemers te investeren, oftewel te zaaien, kunnen ondernemers succesvol groeien. Dit versterkt de lokale en regionale economische structuur zodat de hele gemeenschap kan oogsten.

Netwerkborrel

Op donderdag 28 juni vindt vanaf 14.30 uur de slotbijeenkomst van de vijfde editie van het ZAAI Amstelveen programma plaats bij Jumpstart, Loogman Aalsmeer aan de Aalsmeerderweg. Tijdens deze feestelijke middag nemen de ondernemers anderen mee in hun ervaringen van het afgelopen half jaar en vertellen ze wat het ZAAI programma hen heeft gebracht. Hierna is er gelegenheid om tijdens de netwerkborrel verder kennis te maken met elkaar.

Ondernemers uit Amstelveen zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de slotbijeenkomst. Klik hier voor meer info.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties