ZAAI Amstelveen

Startende ondernemers delen ervaringen dankzij ZAAI

Amstelveen – Het is binnenkort weer tijd voor het slotfestival van het ZAAI Amstelveen programma. Tijdens deze bijeenkomst zullen startende ondernemers vertellen over hun ervaringen van het afgelopen half jaar.

ZAAI Amstelveen heeft als doel om startende ondernemers in Amstelveen te helpen succesvol te ondernemen. De organisatie doet dit door coaching en masterclasses aan te bieden en door starters te verbinden met elkaar en met het bestaande lokale MKB. Door nu in startende ondernemers te investeren, oftewel te zaaien, kunnen ondernemers succesvol groeien. Dit versterkt de lokale en regionale economische structuur zodat de hele gemeenschap kan oogsten.

Netwerkborrel

Op donderdag 28 juni vindt vanaf 14.30 uur de slotbijeenkomst van de vijfde editie van het ZAAI Amstelveen programma plaats bij Jumpstart, Loogman Aalsmeer aan de Aalsmeerderweg. Tijdens deze feestelijke middag nemen de ondernemers anderen mee in hun ervaringen van het afgelopen half jaar en vertellen ze wat het ZAAI programma hen heeft gebracht. Hierna is er gelegenheid om tijdens de netwerkborrel verder kennis te maken met elkaar.

Ondernemers uit Amstelveen zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de slotbijeenkomst. Klik hier voor meer info.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.