ZAAI, Gemeente Amstelveen

Startende ondernemers in Amstelveen opgelet: ZAAI weer van start

Amstelveen – Startende ondernemers in Amstelveen opgelet: op 4 februari 2019 gaat een nieuwe editie van het succesvolle coachtraject ZAAI Amstelveen van start.

ZAAI biedt startende ondernemers een professioneel coachtraject waarmee zij zich op zakelijk én persoonlijk vlak ontwikkelen om succesvol te ondernemen. Dit zes maanden durende traject bestaat uit coaching, masterclasses, inspiratiesafari’s, intervisie en individuele coaching. Het is dé manier om een professioneel netwerk in Amstelveen op te bouwen.

Verbinden

Floor Gordon, wethouder Economische Zaken: ‘Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Ze brengen vernieuwing. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Om de kans te vergroten dat het bedrijf succesvol wordt brengen wij deze startende ondernemers met elkaar en met ervaren ondernemers in verbinding. Daarom willen we startende bedrijven ondersteunen, zodat zij hun slagingskans kunnen vergroten.’

Over ZAAI 

ZAAI is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Ondernemersvereniging Amstelveen en de Rabobank Amstel en Vecht. Meer informatie over ZAAI en wijze van aanmelden kunt u vinden op www.zaaiamstelveen.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen via info@zaaiamstelveen.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.