AmstelveenZ

Stiekem uitslagen doorgeven tijdens Amstelveen Future

Amstelveen – Tijdens het Amstelveen Future tennistoernooi op Sportpark De Kegel zijn eerder drie zogenoemde ‘courtsiders’ verwijderd. Zij proberen zo snel mogelijk uitslagen van tenniswedstrijden door te geven om de gokmarkt te slim af te zijn.

Courtsiders zijn vooral actief tijdens Future tennistoernooien. Zij geven met hun telefoon of laptop live scores door zodat gokkers een juiste uitslag kunnen voorspellen voordat de uitslagen online zijn verwerkt door de scheidsrechters.

Verwijderd

De courtsiders zijn eveneens in Nederland op verschillende Future tennistoernooien gesignaleerd. Ook op de Amstelveen Future werden er drie van deze oplichters gespot. Zij moesten van de organisatie het tennispark verlaten. „Ze proberen het zo stiekem te doen, dat je ze er zo uitpikt tussen het normale, enthousiaste publiek”, zei toernooidirecteur Frans Poel gisteren op de website van nrc.next.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.