Deen Westwijk / Facebook

Supermarkt Deen Westwijk wordt Vomar: leegverkoop

Amstelveen - Supermarkt-filiaal Deen in Westwijk sluit aanstaande zaterdag 20 oktober 2018 vanaf 18.00 uur de deuren, om per 1 november plaats te maken voor Vomar.

Vanwege de sluiting verkoopt het Westwijkse Deen-filiaal op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober 2018 alle producten met 10 procent kassabon korting.

Op een bord in het filiaal wordt de kortingsactie aangekondigd onder de noemer 'totale leegverkoop.'

Deen meldt op Facebook dat het op 1 november 2018 de sleutel van het filiaal aan Vomar overdraagt. Voor Vomar wordt het het eerste filiaal van de keten in Amstelveen. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.