VTF, Vivian Tusveld
112

Supermarktfiliaal Lindenlaan ontruimd

Amstelveen - Aan de Lindenlaan in Amstelveen is dinsdagochtend een supermarktfiliaal ontruimd vanwege een vreemde geur die in de winkel hing.

De brandweer kwam omstreek kwart over tien ter plaatse, nadat een sterke, vreemde geur was waargenomen. De supermarkt (Coop-filiaal) werd tijdelijk ontruimd. Klanten konden worden doorverwezen naar het filiaal aan de Van der Hooplaan even verderop.

Het vermoeden bestaat dat de oorzaak ligt in een koeling die koelvloeistof lekt. Een adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer is ter plaatse om te kijken of dat inderdaad de oorzaak is. 

Foto: VTF, Vivian Tusveld

De supermarkt kon vrij snel weer worden heropend.


Meer nieuws

Wonen gisteren 15:35

Amstelveen komt met nieuwe actie voor aanschaf zonnepanelen

Amstelveen - Huiseigenaren in Amstelveen Noord kunnen binnenkort weer profiteren van voordeel bij de aanschaf van zonnepanelen. Gemeente Amstelveen organiseert samen met het Regionaal Energieloket een collectieve inkoopactie.

Corona Amstelveen 22 sep. 2020 14:55

Verdubbeling corona-besmettingen in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal vastgestelde corona-besmettingen (COVID-19) is in Amstelveen opgelopen naar 203, nagenoeg een verdubbeling ten opzichte van een week eerder, zo blijkt uit een nieuwe update van het RIVM.

Verkeer & Vervoer 22 sep. 2020 14:28

Test met ‘wachtrijvoorspeller’ wordt uitgebreid

Amstelveen - De provincie Noord-Holland gaat een technische test met zogenoemde 'wachtrijvoorspellers', die het aantal wachtende auto's voor een verkeerslicht voorspellen om de doorstroming te bervorderen, uitbreiden. De voorspeller wordt al ingezet op de N201 nabij Schiphol, maar het ligt uiteindelijk in de bedoeling de nieuwe techniek op 270 kruispunten in de provincie in te zetten.