Jazz in het Dorp

The Legal Company gouden sponsor van Jazz in het Dorp

AMSTELVEEN - The Legal Company (TLC) is wederom Gouden Sponsor van Jazz in het Dorp, het muziekfestival dat dit jaar op 10 september 2017 wordt gehouden in de oude stadskern van Amstelveen.  

Voor alle jazzy kidz worden er op deze dag tal van leuke activiteiten georganiseerd, met dank aan TLC.

Bezoekers kunnen genieten van heerlijke jazzmuziek en enorm veel gezelligheid.

Het hele team van The Legal Company is uiteraard aanwezig op het festival. 'Wij hopen u daar ook te zien!', aldus de medewerkers.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.