Aankondigingsbeeld van The Passion Ouderkerk

'The Passion' in Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk /Amstelveen - Een spectaculaire uitvoering in de buitenlucht met ruim zeventig dansers, een topband, een groot koor en vertellers Ron Blaauw en Ingrid Jansen: op woensdag 5 april 2023 vormt Ouderkerk aan de Amstel het toneel voor een speciale Ouderkerkse uitvoering van The Passion.

Het is een opvoering door en voor Ouderkerkers, maar natuurlijk ook voor andere belangstellenden.  Het lijdensverhaal van Jezus is speciaal bedacht en geschreven voor Ouder-Amstel. Het Ouderkerkse koor Elckerlyc is initiatiefnemer.

Vertellers Ron Blaauw & Ingrid Jansen

De meeste koorleden, muzikanten, dansers, tekstschrijvers en vrijwilligers komen uit Ouderkerk. Ingrid Jansen en Ron Blaauw zijn de vertellers van het verhaal. The Passion moet bijdragen bij aan de sociale saamhorigheid in Ouder-Amstel. In 2017 werd The Passion Ouderkerk ook georganiseerd: dat was een groot succes dat nu dus een vervolg krijgt.

Woensdag 5 april 2023

The Passion Ouderkerk is mede mogelijk gemaakt door een groot aantal vrijwilligers en met medewerking van Stichting Promotie Ouder-Amstel. Op woensdag 5 april om 20.30 uur gaat de voorstelling van de Ouderkerkse The Passion van start in het hart van Ouderkerk aan de Amstel, op 't Kampje. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.passionouderamstel.nl

NB: De jaarlijkse (nationale) uitvoering van The Passion van de KRO-NCRV vindt op Witte donderdag (6 april 2023 ) plaats in Harlingen en wordt die avond ook live uitgezonden op televisie.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.