Jaap Buijs van The Pub en Snackbar Mr. Ed

The Pub lanceert Happy Hour Borrelbox voor thuis

Amstelveen - De Amstelveense horeca-ondernemer Jaap Buijs, van café The Pub en Snackbar Mr.Ed aan de Lindenlaan, biedt in samenwerking met De Naeckte Brouwers en Oma Bobs een 'Happy Hour at Home Borrelbox' aan voor Amstelveners die thuis willen borrelen.

In Café The Pub is het normaal op vrijdagmiddag vanaf half 5 Happy Hour. Het bracht Jaap op het idee om mensen in deze roerige tijden dan maar thuis wat borrelvertier te bieden met de borrelbox.

Thuis
'Mensen kunnen er niet meer op uit om gezellig met vrienden of collega's een biertje te doen en zitten veel thuis. Daar wordt iedereen natuurlijk een beetje nukkig van. Met dit pakket kan je in ieder geval met je familie thuis borrelen en de gezelligheid erin houden', zegt Jaap.

Naeckte Brouwers & Oma Bobs
The Pub en Mr. Ed trekken samen op met de Naeckte Brouwers en Oma Bobs Snacks, ook om elkaar als Amstelveense ondernemers te steunen in deze loodzware horeca-tijden. De Happy Hour at Home Borrelbox (19,50) bevat een doos van 12 warme bitterballen van Oma Bobs, en zes exclusieve bieren van de Naeckte Brouwers.

Afhalen
De box kan dagelijks worden opgehaald (dus niet alleen op vrijdag) vanaf 15.00 uur bij Mr. Ed, de snackbar naast The Pub, aan de Lindenlaan 374. Daar wordt de box met de grootste zorg direct klaargemaakt volgens strikte take away-regels (afstand, hygiëne, etc). 

borrelbox.jpg

Voor meer initiatieven van lokale ondernemers: klilk hier.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen vandaag 21:00

Amstelveen van voorheen (197)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 197 een oude foto van de vroegere Middeldorpstraat (destijds Middendorpstraat), waarvan de huizen binnenkort gesloopt gaan worden voor de verbreding van de A9.

Algemeen vandaag 20:03

Fraaie legpuzzel Urbanuskerk uitgedeeld aan duizend ouderen

Amstelveen - Speciaal voor ouderen verstrekken de ouderenverenigingen KBO Bovenkerk-Aalsmeer en KBO Amstelveen/Ouderkerk (samen met het Bewonersplatform Bovenkerk) de komende periode duizend legpuzzels met een afbeelding van de Urbanuskerk. 

Algemeen vandaag 17:58

Handhaving Amstelveen op scherp: 'Morgen wordt een spannende dag'

Amstelveen - De gemeentelijke dienst Handhaving kijkt met gezonde spanning uit naar morgen (1 juni) als ook in Amstelveen de horeca weer open mag. De handhavers staan op scherp en houden morgen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Politiek vandaag 10:20

VVD: 'Islamitische school in Amstelveen verspilling belastinggeld'

Amstelveen - Een meerderheid van de Amstelveense gemeenteraad heeft besloten het beroep bij de Raad van State, tegen de vestiging van een islamitische school in Amstelveen door stichting SIO-NH, te steunen. Ook de VVD steunt de beroepszaak, laat de partij in een persbericht weten.

Politiek gisteren 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.