Terras van The Winekitchen At Sea in het Oude Dorp

The WineKitchen At Sea bestormt Terras Top 100; stemmen kan nog

Amstelveen – Het terras van restaurant The WineKitchen At Sea in het Oude Dorp is genomineerd voor de Terras Top 100 Publieksprijs van Misset Horeca. 

Het Amstelveense restaurant, gevestigd in gebouw De Bajes aan de Ouderkerkerlaan, heeft een van de fraaiste terrassen van Amstelveen, maar staat inmiddels ook op plek 14 (!)  in de Top 100 van Nederland: dat kan vast nog beter, dus je stem uitbrengen op het terras van dit Amstelveense restaurant kan nog tot en met 11 juni 2019 via de website van Misset Horeca.

KLIK HIER OM TE STEMMEN

De Terras Top 100 Publieksprijs is een aparte competitie binnen de Terras Top 100 2019. De Publieksprijs is in het leven geroepen om gasten bij de zaak -en het terras te betrekken.

NB: Rosé All Day Party - 9 juni 2019

Zondag 9 juni 2019 (Eerste Pinksterdag) is er een rosé All Day Party op het terras van The WineKitchen at Sea. Kik hier voor meer info over dat feestje.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.