The WineKitchen at Sea is uitgerust in kerstsferen

The WineKitchen at Sea open tijdens kerst met speciaal menu

AMSTELVEEN - The WineKitchen at Sea is dit jaar (2017) geopend voor diner op Eerste Kerstdag. Ze presenteren een speciaal feestelijk dinermenu.

Het terras en restaurant zijn gedecoreerd in kerstsfeer en het team van The WineKitchen at Sea heeft er zin in.

Uitgebreid menu
Je kunt er Eerste Kerstdag exclusief terecht voor een uitgebreid menu dat bestaat uit een amuse, voorgerecht, tussengerechten, hoofdgerecht en nagerecht voor 69,50 per persoon. Optioneel kan je ook een heerlijk kaasplankje bestellen (8,-) en je kan natuurlijk gebruik maken van een schitterend wijnarrangement (7,50 per glas).

Reserveren
Ontvangst is vanaf 18:30 uur. Het diner zal worden opgediend vanaf 19:00 uur. Reserveer nu snel online via de website van The WineKitchen at Sea, of bel 020-3451327. Er zijn nog slechts enkele plekken vrij.

(advertorial)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.