Tim Lechner benoemd tot erelid van Actief voor Amstelveen

Amstelveen - Tim Lechner, in november 2017 initiatiefnemer en medeoprichter van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is tijdens een Algemene ledenvergadering (ALV) van de partij benoemd tot Erelid van AVA.

Lechner ontving het Erelidmaatschap vanwege zijn grote verdiensten voor de partij - als oprichter, fractievoorzitter en voorzitter. In 2018 behaalde AVA als nieuwe partij direct twee zetels en in 2022 deed de partij dat kunstje nog een keer over.

Waardering

Lechner heeft de lokale politiek en Amstelveen inmiddels verlaten en woont nu in de provincie Gelderland in het rustieke Rozendaal. Bij zijn afscheid sprak hij zijn dank en waardering uit naar fractie en bestuur voor hun gedrevenheid, inzet en betrokkenheid bij het wel en wee van de stad.

Tevens refereerde Lechner aan de winst bij de laatste verkiezingen. Actief voor Amstelveen werd de zesde partij in Amstelveen en behaalde twee volle zetels.

Nieuw bestuur

Op de ALV werd ook het nieuwe bestuur van Actief voor Amstelveen geïnstalleerd. Dta bestaat uit voorzitter Ronald Bouwman, secretaris Robert Logger, penningmeester Wil Seiffers en de bestuursleden Peter Grifhorst, Kavita Laldjising en Daniëlle Hacquebard.

Op de foto vlnr: Ronald Bouwman,  Tim Lechner en Michel Becker


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen 22 mei 2022 20:41

Amstelveen van voorheen (300)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 300 een bijzondere tekening.  

Algemeen 22 mei 2022 13:12

Ernstig sneltram-ongeval 2017: voetgangster liep door rood, GVB moet schadevergoeding betalen

Amstelveen - Een voetgangster die ruim vijf jaar geleden door sneltram 51 werd gegrepen nadat ze door rood was gelopen bij de oversteek aan de Boelelaan, heeft alsnog recht op een (letsel-)schadevergoeding van het GVB, zo heeft de rechter geoordeeld. De vrouw, die ernstig gewond raakte, stapte naar de rechter nadat het vervoersbedrijf meende niet aansprakelijk te zijn.

112 21 mei 2022 16:27

Ongeval op 'DDI-kruispunt' Keizer Karelweg Amstelveen

Amstelveen - Op het speciale DDI-kruispunt aan de Keizer Karelweg ter hoogte van de A9 in Amstelveen, heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Door het ongeval werd het kruispunt deels afgesloten, hetgeen zorgde voor flinke drukte.