Twaalf bedrijven dingen mee naar Publieksprijs Amstelveense Ondernemer van het Jaar

Amstelveen - De nominaties voor de Publieksprijs voor de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020 zijn bekend gemaakt. Uit 41 aanmeldingen zijn twaalf bedrijven geselecteerd die doorgaan naar de finale. Drie bedrijven in elke categorie: Startup, ZZP, MKB tot 50 fte, MKB vanaf 50 fte.

Wethouder Economische Zaken Floor Gordon: ‘Voor de verkiezing hebben zich weer hele goede ondernemers gemeld. Bij hen is ook grote betrokkenheid bij de Amstelveense samenleving. Het gaat dankzij al deze bedrijven goed in Amstelveen. We houden de komende jaren economische groei en de werkloosheid is met 2,2 procent in 2018 recordlaag. Een groot compliment aan iedereen die zich heeft opgegeven. Ik wens de genomineerden veel succes op de finaleavond op 15 november.”

Vanaf nu stemmen voor de publieksprijs

Alle 41 kandidaten dingen mee voor de Publieksprijs. Vanaf 1 juli tot 1 november kan iedereen online via stemmen op zijn of haar favoriete onderneming. De tien met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Op 15 november wordt tijdens de Grande Finale avond bij KPMG tevens bekend gemaakt wie deze prijs heeft gewonnen.

Stemmen kan via de website Amstelveense ondernemer van het jaar

Genomineerd in de categorie Startup

ANNA Amstelveen
Digital Wizards
RobotWise

Genomineerd in de categorie ZZP

AKER uitvaarten – Eva de la Mar
Anja de Die Coaching & Training – Anja de Die
Buro Acting – Rinco van der Baan

Genomineerd in de categorie MKB tot 50 fte

AVB Language Group
DAY Foodbar
Koudijs (zie foto)

Genomineerd in de categorie MKB vanaf 50 fte

Kragtwijk Catering / Langerhuize
Bangroep (Volvo)
MPG

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.