VTF, Vivian Tusveld
112

Twee aanhoudingen wegens bedreiging en mishandeling in Amstelveen Noord

Amstelveen - De politie heeft maandagmiddag twee personen aangehouden, nadat in de Terschellingstraat een schermutseling op straat had plaatsgevonden waarbij een persoon gewond is geraakt. 

De politie kwam met meerdere manschappen ter plaatse na melding van een schermutseling. Uiteindelijk werden  twee verdachten gearresteerd in een woning aan de nabijgelegen Vlielandstraat, op verdenking van bedreiging en mishandeling.

De ambulance rukte uit voor de gewond geraakte persoon en ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Woordvoerding van de politie kon nog niet zeggen hoe het slachtoffer er aan toe is en of ziekenhuisbehandeling noodzakelijk was.

De politie onderzoekt momenteel wat de aanleiding was van het incident.


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.