Davey Photography, Davey Baas
112

Twee ernstige ongevallen in korte tijd; traumaheli biedt hulp

Aalsmeer - De traumahelikopter is vrijdagmiddag kort achter elkaar ingezet bij twee ernstige ongevallen in Aalsmeer.

Vrijdagmiddag rond half 2 werd de heli opgeroepen voor een incident waarbij een persoon gewond raakte door een val van een dak (zie hier)

Even later, rond kwart over drie moest de traumahelikopter opnieuw assisteren bij een ernstig bedrijfsongeval aan de Rietwijkeroordweg in Aalsmeer. Een persoon raakte daar zwaargewond door een ongeval, naar verluidt met een graafmachine; naast de traumaheli togen ook politie, brandweer en ambulances met de grootst mogelijke spoed naar die plek (reanimatie-melding).

 

 

Veel hulpdiensten aan de Rietwijkeroordweg in Aalsmeer na een bedrijfsongeval. 

FOTO'S: DAVEY PHOTOGRAPHY, DAVEY BAAS 


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:39

De nieuwe corona-maatregelen op een rijtje

Amstelveen - Het kabinet heeft vanavond een omvangrijke serie nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die dinsdag 29 september 18.00 uur ingaan en minimaal drie weken van kracht blijven. 

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Soap rond afgesloten fietspad in Bovenkerk duurt voort

Amstelveen - De heropening van het reeds lange tijd afgesloten fietspad tussen Zetterij en de Noorddammerlaan in Bovenkerk (Kazernepad/Zwarte Pad) heeft opnieuw vertraging opgelopen. Het stuk fietspad, dat hard op weg is het duurste stuk fietspad van Amstelveen te worden, wordt nu naar verwachting in februari 2021 geopend.

Winkels gisteren 10:16

Nieuwe kunst- en kadowinkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft kunst- en kadowinkel KYLDO de deuren geopend. De winkel biedt collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland  

Amstelveen van voorheen 27 sep. 2020 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 27 sep. 2020 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen.