Tweede editie AmstelveenZ Lentemarathon is een feit

AMSTELVEEN – Na een succesvolle eerste editie staat er in 2018 een nieuwe AmstelveenZ Lentemarathon op de agenda. De datum is vastgesteld op zondag 25 maart 2018.

Inschrijven
‘We streven er naar de inschrijvingen open te laten gaan vanaf 1 september. Wees er snel bij, want gezien de grote aantallen inschrijvers bij de eerste editie zullen er voor de veiligheid van het parcours limieten gesteld worden’, aldus Atletiek Vereniging Startbaan
Je kunt je inschrijven voor de volgende afstanden: Marathon, Halve Marathon en de Estafette Marathon (4 lopers per team).

Inschrijven kan vanaf 1 september op de website.  

Sfeerimpressie? Bekijk onderstaande Aftermovie van de AmstelveenZ Lentemarathon 2017.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'

Sport gisteren 18:09

De Meerkamp kan buiten-wedstrijdbad eindelijk openstellen

Amstelveen - Het buitenwedstrijd van zwembad De Meerkamp gaat aanstaande donderdag 30 mei weer open. Vanaf 07.00 uur is men weer welkom voor banenzwemmen, nadat een hoge grondwaterstand een eerdere opening versperde.

Politiek gisteren 15:19

GLPvdA en VVD kruisen de degens in Europa Debat in P60 Amstelveen

Amstelveen - In het kader van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni vindt er op zaterdag 1 juni 2024 een Europa Debat plaats in het Amstelveense poppodium P60 aan het Stadsplein: GL/PvdA en VVD kruisen de degens onder leiding van oud-Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan. 

Amstelveen van voorheen 26 mei 2024 20:14

Amstelveen van voorheen (404)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 404 een oude foto uit 1977 van het begin van de aanleg van het Amstelveense raadhuis aan de Poel.