Slagerij Stronkhorst
Advertorial Winkels

Tweede rookworst gratis bij Slagerij Stronkhorst

Amstelveen - De Amstelveense slagerij Stronkhorst aan de Amsterdamseweg viert volgende week de start van het rookworstseizoen met een speciale actie: van maandag 8 t/m zaterdag 13 oktober 2018 krijgen klanten de tweede rookworst gratis.

De rookworst van Stronkhorst werd recent nog met goud bekroond. Ook is er in de maanden oktober en november een spaaractie voor gratis rookworsten bij Stronkhorst. Spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de slagerij. 

'Het seizoen is daarmee, als het aan ons ligt, officieel geopend', zegt Coert Stronkhorst van het ambachtelijke familiebedrijf. 

Op zaterdag 6 oktober 2018 staat er bij Stronkhorst bovendien een sfeerkraam voor de deur, waarbij klanten diverse barbecue-producten kunnen proeven. 'We steken een aantal barbecues aan en laten onze klanten graag proeven', aldus Coert.

Zaterdag 6 oktober 2018 staat er een sfeerkraam voor de deur van slagerij Stronkhorst aan de Amsterdamseweg met diverse BBQ-gerechten. Vanaf maandag 8 oktober 2018 tot en met zaterdag 13 oktober krijgen klanten de tweede rookworst gratis.

[Advertorial]


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 21:36

Bostheater vraagt 4 ton subsidie, krijgt nul

Amstelveen - Het Amsterdamse Bostheater krijgt over de periode 2021-2024 geen cent subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK). Tussen 2017 en 2020 kreeg het bostheater nog 265.000 euro van AFK. 

Politiek gisteren 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen gisteren 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen 2 aug. 2020 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.