Tweede rookworst gratis bij Slagerij Stronkhorst

Tweede rookworst gratis bij Slagerij Stronkhorst Foto: Slagerij Stronkhorst

Amstelveen - De Amstelveense slagerij Stronkhorst aan de Amsterdamseweg viert volgende week de start van het rookworstseizoen met een speciale actie: van maandag 8 t/m zaterdag 13 oktober 2018 krijgen klanten de tweede rookworst gratis.

De rookworst van Stronkhorst werd recent nog met goud bekroond. Ook is er in de maanden oktober en november een spaaractie voor gratis rookworsten bij Stronkhorst. Spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de slagerij. 

'Het seizoen is daarmee, als het aan ons ligt, officieel geopend', zegt Coert Stronkhorst van het ambachtelijke familiebedrijf. 

Op zaterdag 6 oktober 2018 staat er bij Stronkhorst bovendien een sfeerkraam voor de deur, waarbij klanten diverse barbecue-producten kunnen proeven. 'We steken een aantal barbecues aan en laten onze klanten graag proeven', aldus Coert.

Zaterdag 6 oktober 2018 staat er een sfeerkraam voor de deur van slagerij Stronkhorst aan de Amsterdamseweg met diverse BBQ-gerechten. Vanaf maandag 8 oktober 2018 tot en met zaterdag 13 oktober krijgen klanten de tweede rookworst gratis.

[Advertorial]

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties