Uitbreiding De Haan Wielersport valt in de smaak

OUDERKERK - Roel en Sandra de Haan van De Haan Wielersport in Ouderkerk aan de Amstel krijgen veel positieve reacties op de recente uitbreiding van hun zaak. Het naastliggende pand werd na een verbouwing bij de bestaande winkel  getrokken.

’De laatste jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid, waardoor de winkel uiteindelijk veel te klein werd. Nu staan de fietsen ruim en overzichtelijk gepresenteerd dit is voor ons en onze klant veel prettiger,’ aldus De Haan

Aanbod
Het totale winkelpand heeft nu een oppervlakte van bijna 700m2 en het aanbod fietsen is enorm. Naast de verschillende E-bikes, stads- en toerfietsen is het aanbod racefietsen en mountainbikes flink uitgebreid, evenals het aanbod fietskleding en accessoires.

Onderhoud & reparatie
Ook op het gebied van reparatie en onderhoud heeft de Haan Wielersport een reputatie hoog te houden. In de goed uitgeruste werkplaats staan monteurs met jarenlange ervaring. Zij staan garant voor de meest uiteenlopende reparaties. Een van de medewerkers heeft zich al eens ‘beste fietstechnicus van Nederland’ mogen noemen.

Op de foto
De Haan Wielersport is flink groter geworden. (Foto: AMSTELVEENZ)


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.