Uitdagend lasergamen bij Lasers Amstelveen

Uitdagend lasergamen bij Lasers Amstelveen

AMSTELVEEN - Het sportieve family-entertainment centrum Jumpers Indoor in Amstelveen Zuid is sinds begin deze maand een spectaculaire noviteit rijker: Lasers Amstelveen. Een spannende & uitdagende lasergame-ervaring die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt beleven. 


- Lees verder onder deze advertentie -

Met een uitbreiding van 650m² en de toevoeging van Lasers Amstelveen is Jumpers Indoor uitgegroeid tot een waar fun center waar je een hoop plezier kunt beleven. Amstelveen heeft de trampolines van Jumpers Indoor al langer ontdekt – en het centrum is van meet af aan een succes.

Feestje
Met eveneens een traditionele karaoke-room, indoorgolf, airhockey, poolbiljarts, game-automaten, een feestkamer (kinderpartijtjes) en een gezellige bar is de locatie op bedrijventerrein Legmeer dé plek om ongedwongen een feestje te vieren.

Jong & oud
‘De nadruk bij onze activiteiten ligt op laagdrempelig bewegen voor jong en oud’, zegt de vriendelijke eigenaar Rob de Ruyter, vanaf het voorjaar van 2017 ook de uitbater van het nieuwe zwembad aan de Poel.

New York
‘We hebben het naastgelegen pand doorgetrokken en bieden met Lasers Amstelveen bijna 500m² extra speeloppervlakte’, zegt Rob. Bij Lasers Amstelveen waan je je in het havengebied van New York en tal van licht- en geluidseffecten maken deze lasergame tot een spannend avontuur, waar je van alles tegenkomt: van auto’s tot oliebarrels. Er wordt met twee of drie groepen tegen elkaar gespeeld en het is een tactische klus om al je tegenstanders uit te schakelen.

Origineel
Ben je op zoek naar een originele en vooral leuke locatie om je kinder-, familie- of bedrijfsfeestje te vieren – tegen schappelijke tarieven - en ook nog in de buurt, dan kun je niet om het Fun Center heen!

Informatie
Jumpers Indoor & Lasers Amstelveen | Langs de Werf 7 (Bedrijventerrein Legmeer) | Telefoon: 020-4411400 | info@jumpersindoor.nl | www.jumpersindoor.nl

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties