Uncle Lee heet Amstelveners welkom thuis met speciale acties

Uncle Lee heet Amstelveners welkom thuis met speciale acties Foto: Vestigingsmanager Khayyam van Uncle Lee Amstelveen

Amstelveen –  Nu de zomervakantie weer achter de rug is heet het Koreaanse kiprestaurant Uncle Lee alle Amstelveners welkom thuis! In samenwerking met AmstelveenZ.nl worden 5 gratis Uncle Lee Special Menu’s verloot onder lezers. Bovendien kan je de hele maand september via de actiecode WELCOMEHOME extra voordelig (10 procent korting) een van de vele kipgerechten bestellen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Uncle Lee Amstelveen opende dit voorjaar een nieuw filiaal aan het Augustinuspark in Amstelveen en sindsdien hebben tal van Amstelveners de crispy Koreaanse kip ontdekt. De kip valt vooral in de smaak door de bijzonder krokante korst en de restaurantkwaliteit die door Uncle Lee wordt gewaarborgd.

Zondag open vanaf 14.00 uur

Op verzoek van kipliefhebbers heeft Uncle Lee ook de openingstijden aangepast. Vanaf nu is het filiaal namelijk op zondag vanaf 14.00 uur open, zodat je in het weekend extra kan genieten van de Koreaanse kip.

Kip in alle varianten

Uncle Lee biedt een overzichtelijk en overheerlijk assortiment kip: van boutjes, wings en drumsticks tot de uiterste populaire boneless-kip van dijfilet, gecombineerd met traditionele bijgerechten en huisgemaakte sauzen. Uncle Lee bezorgt alles in keurig verzorgde verpakking in heel Amstelveen: je kip staat in no-time op tafel.  

Maak kans op een gratis Special Menu

Zoals gezegd verloot AmstelveenZ in samenwerking met Uncle Lee Amstelveen vijf ‘Lee’s Special Menu’s’ onder lezers. Kans maken op een Special Menu? Tag een vriend(in) met wie jij deze nieuwe Koreaanse kipsensatie wilt proeven en wie weet kan jij straks thuis gratis genieten. Heb je geen social media: stuur dan een e-mail naar actie@amstelveenz.nl en vertel waarom jij de kip van Uncle Lee wilt proeven! Een Lee’s Special Menu bestaat uit Boneless (M), 4 boutjes, 4 wings, een combi van bijgerechten en frisdrank naar keuze: genoeg om met z’n tweeën van te genieten!

Bestel met 10 procent korting

En vergeet niet: de hele maand september krijg je met de actiecode WELCOMEHOME 10 procent korting. Bestel via www.unclelee.nl  NB: je kan de kip natuurlijk ook afhalen bij Uncle Lee Amstelveen aan het Augustinuspark 18: houd er rekening mee dat Uncle Lee volledig volledig cashless werkt, dus je kan niet betalen met contant geld.

Uncle Lee Amstelveen - Augustinuspark 18 - Amstelveen - Volg Uncle Lee ook op Facebook & Instagram: uncleleeofficial

[Prijswinnaars worden begin volgende week geïnformeerd. Lees hier de AmstelveenZ-actievoorwaarden]


Reacties