NK Knikkeren

Voorronde NK Knikkeren in Amstelveen

Amstelveen - Word jij Nederlands Kampioen Knikkeren? Meld je dan snel aan voor de voorronde in Amstelveen en wie weet kwalificeer jij je voor de finale van het NK Knikkeren 2023.

Voorronde NK Knikkeren in Amstelveen

Woensdag 17 mei vanaf 14.30 uur organiseert AmstelveenSport in samenwerking met House of Sports de voorronde voor het NK Knikkeren op Plein Orion in Amstelveen. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen gratis meedoen. Het klassieke knikkeren,  ook wel "knikkeren in het potje" wordt gespeeld. Elke speler knikkert met 5 knikkers. Wie de meeste knikkers in het potje weet te rollen, wint.

De finale vindt dit jaar plaats in Ouwehands Dierenpark in Rhenen op zaterdag 1 juli 2023.

Aanmelden

Aanmelden kan via: amstelveensport.nl/events/nk-knikkeren

Er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen, dus wees er snel bij en meld je aan. Wie weet sta jij straks in de finale van NK Knikkeren in Ouwehands Dierenpark.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.