NK Knikkeren

Voorronde NK Knikkeren in Amstelveen

Amstelveen - Word jij Nederlands Kampioen Knikkeren? Meld je dan snel aan voor de voorronde in Amstelveen en wie weet kwalificeer jij je voor de finale van het NK Knikkeren 2023.

Voorronde NK Knikkeren in Amstelveen

Woensdag 17 mei vanaf 14.30 uur organiseert AmstelveenSport in samenwerking met House of Sports de voorronde voor het NK Knikkeren op Plein Orion in Amstelveen. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen gratis meedoen. Het klassieke knikkeren,  ook wel "knikkeren in het potje" wordt gespeeld. Elke speler knikkert met 5 knikkers. Wie de meeste knikkers in het potje weet te rollen, wint.

De finale vindt dit jaar plaats in Ouwehands Dierenpark in Rhenen op zaterdag 1 juli 2023.

Aanmelden

Aanmelden kan via: amstelveensport.nl/events/nk-knikkeren

Er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen, dus wees er snel bij en meld je aan. Wie weet sta jij straks in de finale van NK Knikkeren in Ouwehands Dierenpark.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.