Politici van de VVD bereiden zich tijdens het campagne voeren voor op de Lentemarathon. [Twitter/Bas Zwart]
Advertorial Politiek

VVD-politici bereiden zich voor op Lentemarathon

AMSTELVEEN – Verschillende leden van de VVD proberen in de aanloop naar de verkiezingen het nuttige met het aangename te verenigen. Daarom rennen zij tijdens het campagne voeren ook nog eens door het Amsterdamse Bos om zich voor te bereiden op de AmstelveenZ lentemarathon.

De hoogtepunten stapelen zich op in Amstelveen. Want na de gemeenteraadsverkiezingen van morgen staat komende zondag al weer de tweede editie van de AmstelveenZ Lentemarathon op het programma.

Startbaan

Het evenement gaat van start bij de organiserende vereniging Startbaan en de finish ligt in het Stadshart Amstelveen. Daartussen wordt een bijzonder fraai en gevarieerd parcours afgewerkt waarbij alle facetten van Amstelveen de revue passeren: het open polderlandschap, de fraaie rivieroever, het rustgevende bos en natuurlijk het stedelijk gebied.

De inschrijving is inmiddels gesloten en heel veel Amstelveners doen mee aan de tweede editie van de AmstelveenZ Lentemarathon. Dat geldt ook voor verschillende leden van het campagneteam van de VVD.

Voorbereiding

Zij combineren het campagne voeren met een rondje in VVD-kleren door het bos lopen. Zo slaan ze zo maar twee vliegen in een klap. Bas Zwart, de nummer negen van de VVD-lijst, heeft een foto van de bijzondere voorbereiding op de AmstelveenZ lentemarathon op Twitter gezet.

Geef uw mening

Verkiezingen Amstelveen: op welke partij stem jij?

Breng je stem uit!

Totaal 2811x gestemd

Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.