Wandelaars opgelet: op dag van Lentemarathon ook Lentewandeling

Amstelveen - Mensen die niet willen of kunnen hardlopen, maar wel graag wandelen, kunnen op de dag van de KPMG Lentemarathon (zondag 19 maart 2023) deelnemen aan een Lentewandeling georganiseerd door AmstelveenSport.

De Lentewandeling is een side-event van de Lentemarathon en het startpunt van de Lentewandeling is net als van de marathon op het Stadsplein in Stadshart Amstelveen. Wandelaars kunnen twee afstanden lopen: 5 km of 10km.

INSCHRIJVEN LENTEWANDELING

Inschrijven voor de Lentewandeling kan via de website van AmstelveenSport (klik hier) of door een mail te sturen aan buurtsportcoach Sebastiaan Huijsmans: s.huijsmans@amstelveensport.nl, Telefonisch aanmelden kan via 088-8585104.

Zelf wandelen of met begeleiding

Voor zowel de 5 als de 10 km kan er gelopen worden samen met een groep onder professionele begeleiding van een buurtsportcoach van AmstelveenSport. Het vertrek is om 11.00 uur vanaf het Stadsplein. De route van 5 of 10 km zelfstandig wandelen kan ook. Deelnemers kunnen na inschrijving tussen 10.45 en 11.00 uur de routekaart ophalen bij de infostand van AmstelveenSport op het Stadsplein.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'