Wethouder Peter Bot ondergaat 3D-scan

AMSTELVEEN - De Amstelveense wethouder sport, Peter Bot (bbA), heeft vanmiddag een 3D-scan ondergaan. Bot onderging de scan bij de opening van de nieuwe lifestyleclub Happy Bodies in het Oude Dorp van Amstelveen.  

Jibbe de Goede, eigenaar van Happy Bodies sprak trots te zijn dat de Amstelveense vestiging, die vandaag en morgen officieel wordt geopend, de eerste club is in Nederland die de 3D-scan gebruikt. Zo'n scan klinkt ingewikkelder dan het is, want Bot was vanmiddag in een minuutje klaar. De scan zorgt ervoor dat alle apparaten automatisch worden ingesteld op de betreffende persoon, waardoor zeer effectief getraind kan worden.

Happy Bodies gebruikt de Milon Cirkel-methodiek, waarbij 35 minuten per 5 dagen sporten meer dan genoeg is om af te vallen en gezonder te worden.

Op de foto('s)
Foto boven: Jibbe de Goede (l) laat Peter Bot (r) een 3D-scan ondergaan bij de opening van Happy Bodies. Foto's onder: Peter Bot aan de krachttraining.

Happy Bodies Peter Bot3Happy Bodies Peter Bot Foto AMSTELVEENZ


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.