Winnaar Paardenburg Paas Brunch & Paas Party bekend

Winnaar Paardenburg Paas Brunch & Paas Party bekend

AMSTELVEEN –AmstelveenZ verlootte een volledig verzorgde brunch voor twee volwassen en kinderen bij Brasserie Paardenburg. Een heerlijke brunch tijdens de te gekke Paas Party van Paardenburg Sunday Kids Club Amstelveen. Dank voor de vele reacties, de winnaar is inmiddels bekend.

Paas Party & Paas Brunch
Eieren versieren, een Paasmand maken, Paasbrood versieren én een speurtocht met de Paashaas. Een ontzettend gevarieerde en volle ochtend op Eerste Paasdag. Ondertussen kunnen de mama’s en de papa’s (of/en opa’s en oma’s) beneden in het restaurant genieten van een heerlijke Paasbrunch.

Winnaar
De winnaar van deze gezellige Paasbrunch is geworden…Marjolijn van Oijen. Van harte gefeliciteerd! Stuur een e-mail naar info@amstelveenz.nl met daarin je gegevens en dan neemt de redactie zo spoedig mogelijk contact met je op.


Wil jij ook heerlijk brunchen? Aanmelden kan via de website van Brasserie Paardenburg. (Brasserie Paardenburg trakteert de kids op dit geweldige feest! Volwassenen genieten van de Paas Brunch voor € 32,50 per persoon. Wees er snel bij, want vol is vol!


Reacties