Winnaar Paardenburg Paas Brunch & Paas Party bekend

AMSTELVEEN –AmstelveenZ verlootte een volledig verzorgde brunch voor twee volwassen en kinderen bij Brasserie Paardenburg. Een heerlijke brunch tijdens de te gekke Paas Party van Paardenburg Sunday Kids Club Amstelveen. Dank voor de vele reacties, de winnaar is inmiddels bekend.

Paas Party & Paas Brunch
Eieren versieren, een Paasmand maken, Paasbrood versieren én een speurtocht met de Paashaas. Een ontzettend gevarieerde en volle ochtend op Eerste Paasdag. Ondertussen kunnen de mama’s en de papa’s (of/en opa’s en oma’s) beneden in het restaurant genieten van een heerlijke Paasbrunch.

Winnaar
De winnaar van deze gezellige Paasbrunch is geworden…Marjolijn van Oijen. Van harte gefeliciteerd! Stuur een e-mail naar info@amstelveenz.nl met daarin je gegevens en dan neemt de redactie zo spoedig mogelijk contact met je op.


Wil jij ook heerlijk brunchen? Aanmelden kan via de website van Brasserie Paardenburg. (Brasserie Paardenburg trakteert de kids op dit geweldige feest! Volwassenen genieten van de Paas Brunch voor € 32,50 per persoon. Wees er snel bij, want vol is vol!


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.

Wonen gisteren 11:24

Allemansbelang: ‘Participatie wijkbewoners een gotspe’

Amstelveen – De Stichting Allemansbelang noemt het participatietraject waarin wijkbewoners zijn betrokken bij het nieuwbouwplan Allemanskwartier een gotspe. Dat meldt de woordvoerder van de stichting in een persbericht, nadat de gemeenteraad afgelopen woensdag met een minieme meerderheid akkoord ging met de startnotitie.

Advertorial Sport gisteren 10:00

GYM VAN TOEN: Bewegen was nog nooit zo leuk

Amstelveen - Trefbal, apenkooien, touwklimmen. Deze woorden nemen ons mee naar die gymzaal waar je als kind heerlijk kon spelen. ‘Het tovert een glimlach op het gezicht van veel mensen als je over de gymlessen van vroeger begint’, zegt Ewoud van Dulken. Hij is initiatiefnemer van GYM VAN TOEN en heeft als missie om deze jeugdherinneringen landelijk weer tot leven te brengen.