Winnaar Paardenburg Paas Brunch & Paas Party bekend

AMSTELVEEN –AmstelveenZ verlootte een volledig verzorgde brunch voor twee volwassen en kinderen bij Brasserie Paardenburg. Een heerlijke brunch tijdens de te gekke Paas Party van Paardenburg Sunday Kids Club Amstelveen. Dank voor de vele reacties, de winnaar is inmiddels bekend.

Paas Party & Paas Brunch
Eieren versieren, een Paasmand maken, Paasbrood versieren én een speurtocht met de Paashaas. Een ontzettend gevarieerde en volle ochtend op Eerste Paasdag. Ondertussen kunnen de mama’s en de papa’s (of/en opa’s en oma’s) beneden in het restaurant genieten van een heerlijke Paasbrunch.

Winnaar
De winnaar van deze gezellige Paasbrunch is geworden…Marjolijn van Oijen. Van harte gefeliciteerd! Stuur een e-mail naar info@amstelveenz.nl met daarin je gegevens en dan neemt de redactie zo spoedig mogelijk contact met je op.


Wil jij ook heerlijk brunchen? Aanmelden kan via de website van Brasserie Paardenburg. (Brasserie Paardenburg trakteert de kids op dit geweldige feest! Volwassenen genieten van de Paas Brunch voor € 32,50 per persoon. Wees er snel bij, want vol is vol!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.