Winnaars: Tickets Bells Club & Waardebonnen Van Noord’s Dierenvoeders

Amstelveen – AmstelveenZ.nl hield afgelopen week weer twee lezersacties. De winnaars zijn bekend!

Lezersactie Dierendag

Op Dierendag (4 oktober ) stuurden honderden Amstelveners een foto van hun huisdier in op de social mediakanalen van AmstelveenZ om kans te maken op 1 van de 2 waardebonnen van dierenspeciaalzaak Van Noord’s Dierenvoeders t.w.v. 50 euro. We hebben genoten van alle fantastische huisdieren die voorbij kwamen; in een woord geweldig. Eigenlijk zijn alle huisdieren een prijs waard, maar we konden maar twee winnaars kiezen:

De winnaars van de 2 Van Noord's Dierenvoeders waardebonnen twv 50 euro zijn geworden:

  • Gerda Peter van Leuffen-Schoolenaar: zij trof een poes ineengedoken aan in de tuin en belde de dierenambulance; ze vindt dat de mensen van de ambulance geweldig werk verrichten.
  • Chris Dolmans. Chris droeg de geleidehond van Elise voor, prachtig natuurlijk!

De prijswinnaars wordt verzocht zich te melden via info@amstelveenz.nl. Zij krijgen dan informatie hoe de prijs te innen!

Lezersactie Bells Club – Classics Soundwave  

Op 2 oktober vroegen we wie wel weer eens een avondje lekker met de voetjes van de vloer wilde gaan in de Bells Club tijdens Classics Soundwave op 12 oktober 2019. De vier winnaars van elk twee kaarten zijn geworden:

  • Natasja Bekink
  • Rebecca van Zijl
  • Oscar van Geffen
  • Ivonne van Schaik

Ook hier geldt dat de prijswinnaars verzocht wordt zich te melden via info@amstelveenz.nl. Zij krijgen dan informatie hoe de tickets te innen!

De prijswinnaars wordt verzocht zich te melden via info@amstelveenz.nl. Zij krijgen dan informatie hoe de prijs te innen! Iederen weerd bedankt voor het meedoen aan onze lezersacties!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.