Zwembad de Meerkamp vanaf maandag 18 mei gefaseerd open

Amstelveen – Het Amstelveense zwembad De Meerkamp gaat vanaf maandag 18 mei 2020 weer (gefaseerd) open. Recreatief zwemmen is nog niet toegestaan, banenzwemmen en leszwemmen wel.

De afgelopen dagen is hard gewerkt aan de opstart van het zwembad. Het uitgangspunt hierbij is het protocol verantwoord zwemmen van de brancheorganisatie, dat door het ministerie is goedgekeurd. Het Amstelveense zwembad meldt het openingsstellingrooster op het protocol te hebben aangepast en zal in de loop van de tijd dat rooster verder uitbreiden.

Zo kan het banenzwemmen en leszwemmen dus weer van start gaan: ‘Voor het banenzwemmen hebben wij extra tijd gereserveerd. Er gelden hiervoor wel andere voorwaarden, onder andere telefonische aanmelding is verplicht. Recreatief zwemmen blijft voorlopig nog niet toegestaan. De overige activiteiten hoopt het zwembad zo snel mogelijk weer op te kunnen starten.

Voor meer informatie verwijst het zwembad naar de website van De Meerkamp. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren zal de Meerkamp ook geopend zijn van 10:00 tot 16:00 uur, voor uitsluitend banenzwemmen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:06

Kinderen betuigen spijt na brandje in papiercontainer

Amstelveen - In de wijk Middenhoven moest de brandweer er gistermiddag aan te pas komen om een brandje in een papiercontainer te blussen. De brand was onststaan doordat kinderen klein vuurwerk in de klep hadden gegooid.

Advertorial Verkeer & Vervoer gisteren 09:00

Elektrisch, hybride of waterstof? Hyundai heeft het

Amstelveen - Stil en schoon vervoer. Beter voor het milieu. Geen uitstoot. Hyundai zet vaart achter het elektrisch rijden in Nederland. Zij is het enige automerk dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je zoekt; Hyundai heeft het. Nu en in de toekomst! Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken bij Goldcar in Amstelveen.

Advertorial Gezondheid & welzijn 27 nov. 2020 19:00

Groenhof Optiek: SOS voor droge ogen

Amstelveen - De koude dagen komen eraan en dat betekent verwarming hoger en gezellig de kaarsjes aan. Toch is niet iedereen hier blij mee, want mensen met droge ogen ervaren deze periode als minder behaaglijk. Jeuk, branderigheid of het gevoel dat er zand in de ogen zit. Het is een veelvoorkomend ongemak. Maar gelukkig heeft Groenhof Optiek de kennis én apparatuur in huis om voor u de juiste oplossing te zoeken.

Wonen 27 nov. 2020 13:45

Coming Up: geheel nieuwe en moderne Amstelveense woonwijk Legmeer

Amstelveen - Het verouderde bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen Zuid, gelegen tussen de wijken Middenhoven en Westwijk, moet de komende jaren worden omgevormd tot een moderne nieuwe woonwijk, die met name woonkansen moet gaan bieden voor mensen met lage en middeninkomens. De gemeente hoopt voor de ontwikkeling op een substantiele bijdrage uit het Rijksbudget Woningimpuls.