Noviteit bij Simon de Bruin Slaapcomfort: Technogel® Sleeping

AMSTELVEEN - Het is een noviteit op slaapgebied en Simon de Bruin Slaapcomfort heeft het uiteraard in het assortiment: de revolutionaire Technogel® matrassen en kussens, voor de ultieme nachtrust.

Technogel® vormt sinds jaar en dag een inspiratiebron voor ervaringen uit het dagelijkse leven. Van rolstoelen en medische behandelingen tot fietsen, zitten, wandelen en slapen.

Warmte wordt afgevoerd
De natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam de hele nacht door wordt afgevoerd. Bovendien draagt een innovatief patroon bij aan de stimulering van de luchtstroom en een verbeterde thermische regulering. In plaats van warm en badend in het zweet wakker te worden, blijft u koel, comfortabel en lekker doorslapen.

Geen pijn & zorgen
Technogel past zich aan als water om de druk te verlichten en meer bewegingsvrijheid te bieden. Technogel® past zich in alle richtingen aan, zodat u geen pijn, geen samendrukkingen en geen zorgen over een verkeerd postuur meer heeft: voor de de ideale nachtrust

Niet giftig
Technogel biedt de perfecte combinatie van comfort en ergonomische ondersteuning. Technogel® is de enige polyurethaangel die wordt gemaakt zonder weekmakende oliën. De gel is niet giftig, vrijwel geurloos en wordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of leeftijd. De biocompatibiliteit en veerkracht van deze gepatenteerde zachtvaste gel maken dat u lekker kunt gaan liggen en al uw zorgen van u af kunt laten glijden.

Tests
Klinische test hebben uitgewezen dat Technogel® matrassen helpen om de tijd waarin u licht slaapt met maar liefst 33% te verkorten, terwijl de diepe slaap met tot wel 45 procent wordt verlengd. Als dat geen openbaring is! Dieper en beter slapen begint bij Technogel®

Informatie
Simon de Bruin Slaapcomfort | Binderij 1 | Telefoon 020 645 69 21 | info@simondebruin.nl | www.simondebruin.nl (Tweede Pinksterdag open van 12.00 tot 17.00 uur)


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.