Noviteit bij Simon de Bruin Slaapcomfort: Technogel® Sleeping

AMSTELVEEN - Het is een noviteit op slaapgebied en Simon de Bruin Slaapcomfort heeft het uiteraard in het assortiment: de revolutionaire Technogel® matrassen en kussens, voor de ultieme nachtrust.

Technogel® vormt sinds jaar en dag een inspiratiebron voor ervaringen uit het dagelijkse leven. Van rolstoelen en medische behandelingen tot fietsen, zitten, wandelen en slapen.

Warmte wordt afgevoerd
De natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam de hele nacht door wordt afgevoerd. Bovendien draagt een innovatief patroon bij aan de stimulering van de luchtstroom en een verbeterde thermische regulering. In plaats van warm en badend in het zweet wakker te worden, blijft u koel, comfortabel en lekker doorslapen.

Geen pijn & zorgen
Technogel past zich aan als water om de druk te verlichten en meer bewegingsvrijheid te bieden. Technogel® past zich in alle richtingen aan, zodat u geen pijn, geen samendrukkingen en geen zorgen over een verkeerd postuur meer heeft: voor de de ideale nachtrust

Niet giftig
Technogel biedt de perfecte combinatie van comfort en ergonomische ondersteuning. Technogel® is de enige polyurethaangel die wordt gemaakt zonder weekmakende oliën. De gel is niet giftig, vrijwel geurloos en wordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of leeftijd. De biocompatibiliteit en veerkracht van deze gepatenteerde zachtvaste gel maken dat u lekker kunt gaan liggen en al uw zorgen van u af kunt laten glijden.

Tests
Klinische test hebben uitgewezen dat Technogel® matrassen helpen om de tijd waarin u licht slaapt met maar liefst 33% te verkorten, terwijl de diepe slaap met tot wel 45 procent wordt verlengd. Als dat geen openbaring is! Dieper en beter slapen begint bij Technogel®

Informatie
Simon de Bruin Slaapcomfort | Binderij 1 | Telefoon 020 645 69 21 | info@simondebruin.nl | www.simondebruin.nl (Tweede Pinksterdag open van 12.00 tot 17.00 uur)


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 08:00

Open Ateliers Amstelveen 2020

Op 3 en 4 oktober openen kunstenaars hun deuren voor liefhebbers van schilderijen, beelden, fotografie, glaskunst, keramiek, lithografie en sieraden. Er is voor elk wat wils. Open Ateliers 2020 is dé manier om kennis te maken met kunst en de persoon erachter. Maar liefst 60 kunstenaars tonen hun werk. Het woord is aan Sunny Neeter en Corry Zwart. Beide kunstenaar én organisator van deze prachtige route langs diverse ateliers.

Corona Amstelveen gisteren 14:17

Dit zijn de nieuwste RIVM-coronacijfers in Amstelveen

Amstelveen - Uit de meest actuele corona-update van het RIVM (29-9-2020) blijkt dat het aantal positief geteste personen in Amstelveen opnieuw fors is opgelopen. Ook het aantal ziekenhuisopnames en overleden personen steeg.