Vaderdagtip: kookworkshop van Kragtwijk

AMSTELVEEN - Een leuk cadeau voor vaderdag? Bij Kragtwijk Catering kan je een speciale kookworkshop voor je vader bestellen en je krijgt er een keukenschort bij. 

Bestel 'm snel via info@kragtwijk.nl of bel naar 020-6413828 zodat je op Vaderdag een speciale voucher kan geven. De Vaderdag Kookworkshop is niet op vaderdag zelf,  maar op een later te bepalen vrijdagavond.

Bestel de voucher snel en ontvang het keukenschort, dat maakt het helemaal leuk om aan vader te geven. Bestellen kan vandaag nog via 020-6413828 of info@kragtwijk.nl


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.