Kratten vol voor Voedselbank Amstelveen

AH Groenhof schenkt volledige voorraad verse en diepvriesproducten aan Voedselbank Amstelveen

Amstelveen –  Het Albert Heijn-supermarktfiliaal Groenhof, dat momenteel volledig wordt verbouwd en vernieuwd,  heeft vlak voor de verbouwing de hele voorraad verse producten en diepvriesproducten aan Voedselbank Amstelveen geschonken.

De Voedselbank werd afgelopen dinsdag uitgenodigd door Dave Mazzavillani, manager van AH Groenhof, om alle producten (waaronder ook fruit en groenten) op te komen halen. De vrijwilligers van de Voedselbank werden bij het verzamelen van de producten geholpen door medewerkers van AH.

De Voedselbank kreeg ook nog veel kratten met non-food producten, zoals luiers, toiletpapier, wasmiddelen en dergelijke. In totaal werden er maar liefst 120 kratten opgehaald. De Voedselbank toonde zicht heel blij met de grote voorraad producten. ‘Veel dank aan Dave Mazzavillani voor deze grote donatie en succes met de verbouwing!’, meldt de Voedselbank.

Diverse Amstelveense Albert Heijn-filialen schenken met regelmaat producten aan de Voedselbank of organiseren inzamelacties. Recent werden met een inzamelactie nog 240 kratten voedsel opgehaald.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 14:17

Soap rond afgesloten fietspad in Bovenkerk duurt voort

Amstelveen - De heropening van het reeds lange tijd afgesloten fietspad tussen Zetterij en de Noorddammerlaan in Bovenkerk (Kazernepad/Zwarte Pad) heeft opnieuw vertraging opgelopen. Het stuk fietspad, dat hard op weg is het duurste stuk fietspad van Amstelveen te worden, wordt nu naar verwachting in februari 2021 geopend.

Winkels vandaag 10:16

Nieuwe kunst- en kadowinkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft kunst- en kadowinkel KYLDO de deuren geopend. De winkel biedt collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland  

Amstelveen van voorheen gisteren 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 gisteren 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen. 

Politiek gisteren 13:05

Amstelveense jongeren verdienen meer en betere ontmoetingsplekken

Amstelveen – Omdat Amstelveense jongeren in de huidige coronaperiode worden getroffen door tal van preventieve maatregelen, beperking van bewegingsvrijheid en gebrek aan sociale contacten, heeft de gemeenteraad besloten om te bekijken hoe de Jongeren Ontmoetings Plekken (JOP’s) in Amstelveen verbeterd en of mogelijk uitgebreid kunnen worden.