De overhandiging van de resicheque

Amstel Makelaardij verloot reis naar Sicilië

Amstelveen - In verband met het 10-jarig bestaan heeft Amstel Makelaardij een reis en verblijf naar Sicilië verloot.

In het bijzijn van de Amstelveense notaris Patrick Moes van notariskantoor Bellaar werd de heer Brave uit Amsterdam de gelukkige winnaar. Hij mag met partner een week naar het fraaie vakantiecomplex Tenuta Antica Cavaleria, dat gerund wordt door een Amstelveens echtpaar: culinair eten en heerlijk ontspannen op een mooie plek aan de voet van de Etna.

KNGF

Ook kreeg het KNGF een dikke cheque t.w.v. € 5000,—  van het Amstelveense makelaarskantoor, waar het KNGF een pup mee kunnen opvoeden. Amstel zal binnenkort het publiek vragen om mee te denken en een naam te verzinnen. Volg onze Facebook pagina voor meer info hierover.

Voortzetting steun

Tevens heeft Amstel Makelaardij zich gecommitteerd om de steun aan het KNGF voort te zetten. Met verkoopopdracht wordt dus indirect een goed doel gesteund. Amstel Makelaardij is gevestigd aan de Amsterdamseweg 154 Amstelveen. Zie ook www.amstelmakelaardij.nl

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.