Kanovaarders in het Amsterdamse bos [Archief]

Amsterdamse bos opgenomen in Hall of Fame van TripAdvisor

Amstelveen – Dat het Amsterdamse bos in Amstelveen en omstreken geliefd is, is geen geheim, maar ook internationaal gooit het bos onverminderd hoge ogen.

Het Amsterdamse Bos scoort al jaren onverminderd goed op het internationale reisplatform TripAdvisor, waardoor het bos, dat op Amstelveens grondgebied ligt, opnieuw is opgenomen in de 'Hall of Fame' van de organisatie.

Uiteraard kreeg het Amsterdamse bos ook weer een ‘Certificate of Excellence’.  Tien procent van de wereldwijd bij de site aangesloten organisaties ontvangt jaarlijks het certificaat van uitmuntendheid.

TripAdvisor adviseert maandelijks nabij de 500 miljoen bezoekers voor het maken van een geslaagde trip wereldwijd en geeft advies over meer dan 8 miljoen locaties.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.