Amstelveen Sport

Binnenbaden zwembad De Meerkamp gaan weer open

Amstelveen - De binnenbaden van zwembad De Meerkamp die wegens technische problemen de afgelopen periode gesloten waren, gaan vanaf morgen (dinsdag 20 september) weer open.

Het zwembad meldt dat de technische storingen in de machinekamer zijn verholpen en dat de werkzaamheden goed zijn verlopen. De baden zijn weer gevuld en het water is op temperatuur gebracht, zodat iedereen vanaf dinsdag 20 september weer kan komen zwemmen in alle binnenbaden.

Zwemlessen hervat

De zwemlessen en alle andere activiteiten kunnen daardoor weer worden hervat. Voor de openingstijden en het volledige overzicht van activiteiten kan de website van De Meerkamp worden geraadpleegd: www.meerkamp.nl/openingstijden. Omdat de binnenbaden weer open gaan, was vandaag de laatste dag dat het buitenbad open was. 

Seniorendisco

Binnenkort is er regelmatig op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur afwisselend een activiteit in het zwembad. Zo is er seniorendisco voor 50plussers. Zij kunnen geniet van jaren 60, 70 en 80 muziek tijdens het zwemmen, bubbelen of kletsen.

Discozwemmen kids 

Dan is er ook eens per maand discozwemmen voor kinderen tot 12 jaar. Een DJ zorgt voor lekkere muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend en swingend zwem- en dansparadijs. Alle kinderen moeten wel in het bezit zijn van minimaal een A-diploma.

Vriendinnen Night

Tot slot is er de Vriendinnen Night, dat staat voor een gezellig avondje zwemmen en ontspannen voor dames vanaf 13 jaar met lekkere muziek. Sportief, gezellig, gevarieerd en veilig. Voor meer informatie kijk je op: www.meerkamp.nl/vrijdagavond-activiteiten


Meer nieuws

Algemeen gisteren 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 22 mrt. 2023 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.