Amstelveen Sport

Binnenbaden zwembad De Meerkamp gaan weer open

Amstelveen - De binnenbaden van zwembad De Meerkamp die wegens technische problemen de afgelopen periode gesloten waren, gaan vanaf morgen (dinsdag 20 september) weer open.

Het zwembad meldt dat de technische storingen in de machinekamer zijn verholpen en dat de werkzaamheden goed zijn verlopen. De baden zijn weer gevuld en het water is op temperatuur gebracht, zodat iedereen vanaf dinsdag 20 september weer kan komen zwemmen in alle binnenbaden.

Zwemlessen hervat

De zwemlessen en alle andere activiteiten kunnen daardoor weer worden hervat. Voor de openingstijden en het volledige overzicht van activiteiten kan de website van De Meerkamp worden geraadpleegd: www.meerkamp.nl/openingstijden. Omdat de binnenbaden weer open gaan, was vandaag de laatste dag dat het buitenbad open was. 

Seniorendisco

Binnenkort is er regelmatig op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur afwisselend een activiteit in het zwembad. Zo is er seniorendisco voor 50plussers. Zij kunnen geniet van jaren 60, 70 en 80 muziek tijdens het zwemmen, bubbelen of kletsen.

Discozwemmen kids 

Dan is er ook eens per maand discozwemmen voor kinderen tot 12 jaar. Een DJ zorgt voor lekkere muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend en swingend zwem- en dansparadijs. Alle kinderen moeten wel in het bezit zijn van minimaal een A-diploma.

Vriendinnen Night

Tot slot is er de Vriendinnen Night, dat staat voor een gezellig avondje zwemmen en ontspannen voor dames vanaf 13 jaar met lekkere muziek. Sportief, gezellig, gevarieerd en veilig. Voor meer informatie kijk je op: www.meerkamp.nl/vrijdagavond-activiteiten


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:26

Stemmen op nieuw kunstwerk in wijkpark Middenhoven

Amstelveen - In Wijkpark Middenhoven komt een nieuw kunstvriendelijk kunstwerk. De Adviescommissie Beeldende Kunst (ABK) heeft kunstenaar Cindy Bakker geselecteerd voor dit kunstwerk. Zij maakte twee schetsontwerpen. Amstelveners kunnen via denkmee.amstelveen.nl stemmen op een van de twee werken.

Algemeen gisteren 15:53

Amstelveners laten subsidie voor groene gevel en verticale tuin links liggen

Amstelveen - Ondanks dat er een ruime subsidieregeling beschikbaar is, heeft de gemeente Amstelveen dit jaar exact nul subsidie-aanvragen van inwoners gehad voor het aanleggen van een zogenoemde ‘groene gevel’ of ‘verticale tuin’. Wel is er vraag naar subsidie voor groene (sedum) daken en geveltuintjes, maar ook die blijven achter.

Algemeen gisteren 13:52

'Streep door nieuw horecapaviljoen in recreatiegebied Poeloever Amstelveen'

Amstelveen - Amstelveen lijkt een ferme streep te hebben gezet door de ontwikkeling van een nieuw horeca-paviljoen aan De Poel. Over een nieuw paviljoen wordt al jaren gesproken, maar wethouder Herbert Raat geeft in een blog aan er inmiddels geen energie meer in te steken.

Amstelveen van voorheen 2 okt. 2022 20:53

Amstelveen van voorheen (319)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 319 een oude en bijzondere kopergravure getiteld ‘t Dorp Amstelveen.