Amstelveen Sport

Binnenbaden zwembad De Meerkamp gaan weer open

Amstelveen - De binnenbaden van zwembad De Meerkamp die wegens technische problemen de afgelopen periode gesloten waren, gaan vanaf morgen (dinsdag 20 september) weer open.

Het zwembad meldt dat de technische storingen in de machinekamer zijn verholpen en dat de werkzaamheden goed zijn verlopen. De baden zijn weer gevuld en het water is op temperatuur gebracht, zodat iedereen vanaf dinsdag 20 september weer kan komen zwemmen in alle binnenbaden.

Zwemlessen hervat

De zwemlessen en alle andere activiteiten kunnen daardoor weer worden hervat. Voor de openingstijden en het volledige overzicht van activiteiten kan de website van De Meerkamp worden geraadpleegd: www.meerkamp.nl/openingstijden. Omdat de binnenbaden weer open gaan, was vandaag de laatste dag dat het buitenbad open was. 

Seniorendisco

Binnenkort is er regelmatig op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur afwisselend een activiteit in het zwembad. Zo is er seniorendisco voor 50plussers. Zij kunnen geniet van jaren 60, 70 en 80 muziek tijdens het zwemmen, bubbelen of kletsen.

Discozwemmen kids 

Dan is er ook eens per maand discozwemmen voor kinderen tot 12 jaar. Een DJ zorgt voor lekkere muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend en swingend zwem- en dansparadijs. Alle kinderen moeten wel in het bezit zijn van minimaal een A-diploma.

Vriendinnen Night

Tot slot is er de Vriendinnen Night, dat staat voor een gezellig avondje zwemmen en ontspannen voor dames vanaf 13 jaar met lekkere muziek. Sportief, gezellig, gevarieerd en veilig. Voor meer informatie kijk je op: www.meerkamp.nl/vrijdagavond-activiteiten


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.