Amstelveen Sport

Binnenbaden zwembad De Meerkamp gaan weer open

Amstelveen - De binnenbaden van zwembad De Meerkamp die wegens technische problemen de afgelopen periode gesloten waren, gaan vanaf morgen (dinsdag 20 september) weer open.

Het zwembad meldt dat de technische storingen in de machinekamer zijn verholpen en dat de werkzaamheden goed zijn verlopen. De baden zijn weer gevuld en het water is op temperatuur gebracht, zodat iedereen vanaf dinsdag 20 september weer kan komen zwemmen in alle binnenbaden.

Zwemlessen hervat

De zwemlessen en alle andere activiteiten kunnen daardoor weer worden hervat. Voor de openingstijden en het volledige overzicht van activiteiten kan de website van De Meerkamp worden geraadpleegd: www.meerkamp.nl/openingstijden. Omdat de binnenbaden weer open gaan, was vandaag de laatste dag dat het buitenbad open was. 

Seniorendisco

Binnenkort is er regelmatig op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur afwisselend een activiteit in het zwembad. Zo is er seniorendisco voor 50plussers. Zij kunnen geniet van jaren 60, 70 en 80 muziek tijdens het zwemmen, bubbelen of kletsen.

Discozwemmen kids 

Dan is er ook eens per maand discozwemmen voor kinderen tot 12 jaar. Een DJ zorgt voor lekkere muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend en swingend zwem- en dansparadijs. Alle kinderen moeten wel in het bezit zijn van minimaal een A-diploma.

Vriendinnen Night

Tot slot is er de Vriendinnen Night, dat staat voor een gezellig avondje zwemmen en ontspannen voor dames vanaf 13 jaar met lekkere muziek. Sportief, gezellig, gevarieerd en veilig. Voor meer informatie kijk je op: www.meerkamp.nl/vrijdagavond-activiteiten


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.