Het team van Dierenkliniek Buitenveldert
Advertorial Zakelijk

Dierenkliniek Buitenveldert: Alles in huis voor dier en baas

Amstelveen / Buitenveldert - Dierenliefhebbers hebben het welzijn van hun huisdieren hoog in het vaandel staan en daar hoort regelmatig een bezoekje aan de dierenarts bij. Dat vinden veel huisdieren geen pretje. Zodra ze de wachtkamer binnen komen, ‘ruiken’ ze het al. Maar er zijn gelukkig uitzonderingen. Zo’n uitzondering is Dierenkliniek Buitenveldert.

Hier trékken de honden de baasjes bijna naar binnen. En dat is niet verwonderlijk. Dierenartsen Nanette Velthuyse en Nouschka van Empelen – van Ee hebben (samen met Gerard van Empelen, eigenaar van Dierspecialist Buitenveldert) een uniek en zeer diervriendelijk concept ontwikkeld van dierenkliniek, trimsalon en dierenvoeding-speciaalzaak onder één dak.

Koekje halen

‘Dieren die hier vaker op consult komen, weten dat ze na a­ oop een lekker koekje in de winkel mogen halen’, lacht Nanette Velthuyse. ‘En dat werkt heel goed. Andersom ook trouwens, want als je als klant van onze speciaalzaak met een specifieke vraag of zorg zit betreffende je huisdier, zal Gerard altijd even één van ons erbij roepen voor advies. En als de nood hoog is en het kan qua tijd, dan mag de eigenaar direct even doorlopen naar de behandelkamer. We hebben gemerkt dat deze service erg op prijs wordt gesteld. Ook wij zelf vinden deze wisselwerking erg fijn.’

Aandacht voor preventie

Een gesprek met het enthousiaste eigenaarsteam van Dierenkliniek Buitenveldert leert dat het hier gaat om veel meer dan louter door ambitie gedreven dierenartsen en een ondernemer in dierenvoeding en aanverwante artikelen. Het welzijn van gezelschapsdieren gaat hun écht aan het hart en dat betekent dat ze altijd een eerlijk advies geven en hun cliënten graag goed informeren.

Hun doel is om zoveel mogelijk mensen en dieren te helpen, waarbij veel aandacht gaat naar preventie. Zo biedt Dierenkliniek Buitenveldert bijvoorbeeld een zeer aantrekkelijk huisdieren zorgplan die de kosten van terugkerende vaccinaties spreidt en korting geeft op kwaliteitsproducten en diensten uit de kliniek.

In de dierenspeciaalzaak is in alle prijsklassen kwaliteitsdierenvoeding te vinden, er is een ruime keuze aan accessoires, onderhoudsproducten en diergeneesmiddelen en er worden alleen producten verkocht waar ook de dierenartsen achter kunnen staan. De zaak is overzichtelijk en sfeervol ingericht en hoewel niet groot, is de keuze aan merken en producten er niet minder om. Alles is in huis voor dier én baas.

Zes dagen open

Het team van Dierenkliniek Buitenveldert, dat zes dagen per week is geopend, bestaat naast drie dierenartsen verder uit vier paraveterinairs/dierenarts assistentes en er is een samenwerking met een chirurgische specialist en een dierenarts Echografie. In de kliniek is tevens een trimsalon gevestigd. Zij staan niet alleen klaar voor uw (zieke) huisdier, maar ook voor al uw vragen over verzorging, voeding en gedrag.

Fijn voordeel: nabij de kliniek geldt een blauwe parkeerzone waardoor parkeren gratis is.

Informatie

Dierenkliniek Buitenveldert | Kastelenstraat 166, Amsterdam | Telefoon 020 644 30 89 | info@dkbuitenveldert.nl | www.dkbuitenveldert.nl 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.