En de winnaars van de Mr. Sushi-boxen zijn...

Amstelveen – AmstelveenZ.nl verlootte recent vijf overheerlijke sushi-boxen van Mr. SUSHI onder lezers. De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn geworden: Chelly Abram, Nicky Dickhaut, Danielle Kramer, Daphne Tjin A Lim en Trees Brommer-Haak! Gefelicteerd! Zij kunnen samen binnenkort genieten van de sushi van Mr. Sushi Amstelveen.

We verzoeken de vijf winnaars zich te melden bij AmstelveenZ via info@amstelveenz.nl o.v.v. 'prijswinnaar sushi' waarna verdere informatie over het innen van de prijs volgt!

Niet gewonnen? AmstelveenZ houdt met regelmaat leuke acties voor lezers van het onlineplatfrom AmstelveenZ.nl & de papieren editie van AmstelveenZ Magazine. Wie weet ben jij een van onze volgende winnaars! Leuk dat je ons volgt! Bekijk hier onze actievoorwaarden.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.