Het culinaire team van Kragtwijk Catering

Eten is een feestje bij Kragtwijk Catering

Amstelveen - Van de catering voor een chic diner of een mooi event tot op maat gemaakt lifestyle en voedingsadvies aan jouw medewerkers; Kragtwijk Catering verzorgt het graag. De focus van Krgatwijk Catering  ligt op smaakvol en lekker eten: vers, vol kruiden en specerijen, puur en eerlijk. ‘Eten moet een feestje zijn’, zegt eigenaar Joost Kragtwijk. ‘En dat is het bij ons.’

De naam Kragtwijk zal geen Amstelvener onbekend zijn. De wortels van het familiebedrijf voeren terug naar de jaren ’60, toen vader Frans Kragtwijk zijn cateringbedrijf startte. In ruim vijfentwintig jaar groeide Kragtwijk Catering uit tot een ambachtelijk en veelzijdig full-service cateringbedrijf en kwamen mooie nieuwe kansen op het pad, waaronder de recente overname van Langerhuize – eveneens een bekende Amstelveense naam.

Langerhuize

‘Langerhuize kookt volgens de Israëlische keuken’, vervolgt Joost. ‘Authentieke smaken, vol kruiden en met mooie ingrediënten. Op maat gemaakt voor de luchtvaart, hotels en bedrijven en specialist in catering voor mensen met speci­fieke wensen op het gebied van allergenen en voedingswaarden. Wat Kragtwijk Catering al deed was het verzorgen van evenementen, restaurantcatering, lunch- en vergaderarrangementen voor bedrijven en particulieren. Toen we daar eind vorig jaar de mooie, verrassende keuken met kennis van diëtetiek en voedingsadviezen van Langerhuize aan toe konden voegen, heb ik niet geaarzeld. Dat is een prachtige aanvulling op ons bedrijf. Nu kunnen we zowel particulieren als bedrijven een totaalplaatje bieden op het gebied van catering.’

Eigen bakkerij

Kragtwijk Catering verhuisde na de overname naar de Bouwerij nummer 73. Tevens bevindt zich daar ook haar eigen bakkerij. ‘Hier bakken we niet alleen onze eigen broden, maar bereiden we ook onze soepstengels, broodstengels en pizzabodems’, legt Joost uit. ‘Alles koosjer, wat inhoudt dat nergens smaakverbeteraars of andere onnodige E-nummers aan worden toegevoegd. Puur, eerlijk en vers. Dat vinden wij heel belangrijk.’

Bewustwording en verrassing

Door haar sterke ­filosofie laat Kragtwijk Catering zich niet typeren als doorsnee cateringbedrijf. ‘Mensen zijn zich steeds beter bewust dat voeding dé brandstof voor het lichaam is. We willen weten waar ons eten vandaan komt, welke voedingsstoffen we tot ons nemen en wat voeding voor ons lijf kan betekenen. Wij zien onszelf ook als de informatieverschaffer. Zo schuiven wij steeds vaker aan bij bedrijven die de lunchvoorziening bewust willen aanpassen aan de lifestyle van hun medewerkers.

In samenspraak met onze diëtiste en de medewerkers komen we tot een mooi plan. Bij ons weet je wat je eet. Daarnaast willen we je altijd verrassen: als je van Kragtwijk Catering geproefd hebt, wil je meer. Dat is altijd ons doel.’

Informatie

Kragtwijk Catering | Bouwerij 73 | Telefoon 020 641 38 28 | info@kragtwijk.nl | www.kragtwijk.nl


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.