Het culinaire team van Kragtwijk Catering

Eten is een feestje bij Kragtwijk Catering

Amstelveen - Van de catering voor een chic diner of een mooi event tot op maat gemaakt lifestyle en voedingsadvies aan jouw medewerkers; Kragtwijk Catering verzorgt het graag. De focus van Krgatwijk Catering  ligt op smaakvol en lekker eten: vers, vol kruiden en specerijen, puur en eerlijk. ‘Eten moet een feestje zijn’, zegt eigenaar Joost Kragtwijk. ‘En dat is het bij ons.’

De naam Kragtwijk zal geen Amstelvener onbekend zijn. De wortels van het familiebedrijf voeren terug naar de jaren ’60, toen vader Frans Kragtwijk zijn cateringbedrijf startte. In ruim vijfentwintig jaar groeide Kragtwijk Catering uit tot een ambachtelijk en veelzijdig full-service cateringbedrijf en kwamen mooie nieuwe kansen op het pad, waaronder de recente overname van Langerhuize – eveneens een bekende Amstelveense naam.

Langerhuize

‘Langerhuize kookt volgens de Israëlische keuken’, vervolgt Joost. ‘Authentieke smaken, vol kruiden en met mooie ingrediënten. Op maat gemaakt voor de luchtvaart, hotels en bedrijven en specialist in catering voor mensen met speci­fieke wensen op het gebied van allergenen en voedingswaarden. Wat Kragtwijk Catering al deed was het verzorgen van evenementen, restaurantcatering, lunch- en vergaderarrangementen voor bedrijven en particulieren. Toen we daar eind vorig jaar de mooie, verrassende keuken met kennis van diëtetiek en voedingsadviezen van Langerhuize aan toe konden voegen, heb ik niet geaarzeld. Dat is een prachtige aanvulling op ons bedrijf. Nu kunnen we zowel particulieren als bedrijven een totaalplaatje bieden op het gebied van catering.’

Eigen bakkerij

Kragtwijk Catering verhuisde na de overname naar de Bouwerij nummer 73. Tevens bevindt zich daar ook haar eigen bakkerij. ‘Hier bakken we niet alleen onze eigen broden, maar bereiden we ook onze soepstengels, broodstengels en pizzabodems’, legt Joost uit. ‘Alles koosjer, wat inhoudt dat nergens smaakverbeteraars of andere onnodige E-nummers aan worden toegevoegd. Puur, eerlijk en vers. Dat vinden wij heel belangrijk.’

Bewustwording en verrassing

Door haar sterke ­filosofie laat Kragtwijk Catering zich niet typeren als doorsnee cateringbedrijf. ‘Mensen zijn zich steeds beter bewust dat voeding dé brandstof voor het lichaam is. We willen weten waar ons eten vandaan komt, welke voedingsstoffen we tot ons nemen en wat voeding voor ons lijf kan betekenen. Wij zien onszelf ook als de informatieverschaffer. Zo schuiven wij steeds vaker aan bij bedrijven die de lunchvoorziening bewust willen aanpassen aan de lifestyle van hun medewerkers.

In samenspraak met onze diëtiste en de medewerkers komen we tot een mooi plan. Bij ons weet je wat je eet. Daarnaast willen we je altijd verrassen: als je van Kragtwijk Catering geproefd hebt, wil je meer. Dat is altijd ons doel.’

Informatie

Kragtwijk Catering | Bouwerij 73 | Telefoon 020 641 38 28 | info@kragtwijk.nl | www.kragtwijk.nl


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen 28 mei 2020 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.