Jaap Maars

Hockeytalent van Pinoké geselecteerd voor Jong Oranje

AMSTELVEEN - Het 20-jarige hockeytalent Marlon Landbrug is toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje. De speler van Pinoké trainde afgelopen dinsdag op het veld van Kampong voor het eerst mee.

Landbrug maakte dit seizoen negen doelpunten voor Pinoké. De aanvaller had daarnaast een groot aandeel in de winst van de Gold Cup. Pinoké pakte twee weken geleden de beker door Den Bosch met 3-4 te verslaan.

Geaccepteerd

Twee jaar geleden werd Landbrug ook al gevraagd voor Jong Oranje. Destijds vond de speler van Pinoké dat hij nog niet klaar was om mee te doen met de beste hockeyers van Nederland onder 21 jaar en bedankte hij voor de eer.

Dit keer heeft Landbrug de uitnodiging wel geaccepteerd. “Ik ga er helemaal voor”, zegt het talent op hockey.nl.


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.