Jaap Maars

Hockeytalent van Pinoké geselecteerd voor Jong Oranje

AMSTELVEEN - Het 20-jarige hockeytalent Marlon Landbrug is toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje. De speler van Pinoké trainde afgelopen dinsdag op het veld van Kampong voor het eerst mee.

Landbrug maakte dit seizoen negen doelpunten voor Pinoké. De aanvaller had daarnaast een groot aandeel in de winst van de Gold Cup. Pinoké pakte twee weken geleden de beker door Den Bosch met 3-4 te verslaan.

Geaccepteerd

Twee jaar geleden werd Landbrug ook al gevraagd voor Jong Oranje. Destijds vond de speler van Pinoké dat hij nog niet klaar was om mee te doen met de beste hockeyers van Nederland onder 21 jaar en bedankte hij voor de eer.

Dit keer heeft Landbrug de uitnodiging wel geaccepteerd. “Ik ga er helemaal voor”, zegt het talent op hockey.nl.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.