VTF
112

Kleedkamerroof Sporting Martinus: getuigen gezocht

Amstelveen - Dieven blijken op dinsdagavond 11 februari 2020 te hebben toegeslagen bij voetbalvereniging Sporting Martinus. Tijdens een training roofden zij diverse waardevolle goederen uit een kleedkamer, waaronder jassen en telefoons. De politie zoekt getuigen.

De dieven sloegen dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 toe tijdens een training.

De politie meldt op Facebook inmiddels enkele aangiftes binnengekregen te hebben, maar denkt dat nog niet alle gedupeerden aangifte hebben gedaan. 

De politie hoopt dat meer gedupeerden aangifte doen en ook wordt gezocht naar getuigen of mensen die meer weten van de diefstal uit de kleedkamer. Hen wordt verzocht contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844 en te vragen naar het VVC-team van de Politie Amstelveen. Anoniem melden kan ook via  Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

De politie refereert ook aan een kleedkamerroof bij RODA'23 vorig jaar, waar na  uitgebreid onderzoek, aangiftes, getuigenverklaring en samenwerking tussen diverse teams tal van gestolen goederen konden worden getraceerd en teruggeven aan de rechtmatige eigenaren


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.