VTF
112

Kleedkamerroof Sporting Martinus: getuigen gezocht

Amstelveen - Dieven blijken op dinsdagavond 11 februari 2020 te hebben toegeslagen bij voetbalvereniging Sporting Martinus. Tijdens een training roofden zij diverse waardevolle goederen uit een kleedkamer, waaronder jassen en telefoons. De politie zoekt getuigen.

De dieven sloegen dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 toe tijdens een training.

De politie meldt op Facebook inmiddels enkele aangiftes binnengekregen te hebben, maar denkt dat nog niet alle gedupeerden aangifte hebben gedaan. 

De politie hoopt dat meer gedupeerden aangifte doen en ook wordt gezocht naar getuigen of mensen die meer weten van de diefstal uit de kleedkamer. Hen wordt verzocht contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844 en te vragen naar het VVC-team van de Politie Amstelveen. Anoniem melden kan ook via  Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

De politie refereert ook aan een kleedkamerroof bij RODA'23 vorig jaar, waar na  uitgebreid onderzoek, aangiftes, getuigenverklaring en samenwerking tussen diverse teams tal van gestolen goederen konden worden getraceerd en teruggeven aan de rechtmatige eigenaren


Meer nieuws

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws