Koudijs
Advertorial Zakelijk

Koudijs speelt in op ARTZUID met demo 'hedendaagse koffiekannen'

Amstelveen – Aansluitend op de beeldenexpositie van Klaas Gubbels in het kader van sculptuur biënnale ARTZUID houdt Firma Koudijs in het Oude Dorp van Amstelveen een demonstratie van hedendaagse ‘koffiekannen.’

Gubbels toont in het kader van ARTZUID vijf nieuwe beelden aan de Bovenkerkerkade en in het Oude Dorp, waarin onder andere koffiekannen een belangrijke rol spelen.

JURA

‘Vandaar dat wij het een leuk idee vonden om tijdens de ARTZUID een demonstratie te houden met de ‘hedendaagse koffiekannen’ namelijk de koffiemachines van JURA’, meldt Koudijs. ‘Tijdens deze dag geven wij bij aanschaf van een espress- apparaat een luxe melkcontainer cadeau.’

Demo

De demonstratie van de moderne Jura-koffiekannen wordt zaterdag 18 mei 2019 gehouden tussen 10.00 en 17.00 uur in de winkel aan de Stationsstraat 18-22 in het Oude Dorp.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.