Met wie wil jij Vier-Dubbel-Genieten bij stadscafé De Pannenkoek?

Amstelveen – Smullen bij stadscafé De Pannenkoek in het Stadshart! In samenwerking met AmstelveenZ.nl worden er maar liefst drie ‘Vier-Dubbel-Genieten-bonnen’ verloot onder lezers.

En met zo’n Vier-Dubbel-Genieten-bon van stadscafé de Pannenkoek krijg je nog al wat! Met deze bon heb je namelijk voor 2 personen recht op:
1. Koffie met appeltaart van patisserie Kuyt.
2. Een lekkere lunch: wrap of tosti met een drankje naar keuze.
3. Een gezellige borrel: een borrelplank met twee glazen prosecco.
4. En uiteraard een heerlijk pannenkoekendiner: een pannenkoek met een drankje naar keuze!

Hoe maak je kans?

Hoe maak je kans op deze geweldig smaakvolle bon ter waarde van zo’n 80 euro? Simpel: laat op de social media-kanalen van AmstelveenZ (Facebook, Instagram) weten met wie jij deze bon wilt winnen (tag een vriend) en vertel vooral waarom; bijvoorbeeld omdat je helemaal pannenkoekengek bent! Heb je geen social media dan mag je ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Pannenkoekenactie.

Stempelkaart

De drie winnaars krijgen straks een Vier-Dubbel-Genieten stempelkaartje waarmee ze op elk gewenst moment (tijdens openingstijden uiteraard) bij stadscafé De Pannenkoek terecht kunnen! Een van de vriendelijke medewerkers zet simpelweg een stempel bij de 'gang' die je hebt gehad! Je kunt dus bij elke 'gang' weer een nieuw maatje meenemen! De Vier-Dubbel-Genieten-bonnen kunnen tot en met 30 november 2019 gebruikt worden.

Borrel: borrelplank met prosecco

 

Lunch: wrap of tosti met drankje

 

Koffie met appeltaart van patisserie Kuyt

Winnaars

AmstelveenZ maakt op donderdag 3 oktober 2019 de winnaars bekend op AmstelveenZ.nl Lees hier de actievoorwaarden! Taggen maar!


Meer nieuws

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).