Noviteit bij Simon de Bruin Slaapcomfort: Technogel® Sleeping

Noviteit bij Simon de Bruin Slaapcomfort: Technogel® Sleeping

AMSTELVEEN - Het is een noviteit op slaapgebied en Simon de Bruin Slaapcomfort heeft het uiteraard in het assortiment: de revolutionaire Technogel® matrassen en kussens, voor de ultieme nachtrust.


- Lees verder onder deze advertentie -

Technogel® vormt sinds jaar en dag een inspiratiebron voor ervaringen uit het dagelijkse leven. Van rolstoelen en medische behandelingen tot fietsen, zitten, wandelen en slapen.

Warmte wordt afgevoerd
De natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam de hele nacht door wordt afgevoerd. Bovendien draagt een innovatief patroon bij aan de stimulering van de luchtstroom en een verbeterde thermische regulering. In plaats van warm en badend in het zweet wakker te worden, blijft u koel, comfortabel en lekker doorslapen.

Geen pijn & zorgen
Technogel past zich aan als water om de druk te verlichten en meer bewegingsvrijheid te bieden. Technogel® past zich in alle richtingen aan, zodat u geen pijn, geen samendrukkingen en geen zorgen over een verkeerd postuur meer heeft: voor de de ideale nachtrust

Niet giftig
Technogel biedt de perfecte combinatie van comfort en ergonomische ondersteuning. Technogel® is de enige polyurethaangel die wordt gemaakt zonder weekmakende oliën. De gel is niet giftig, vrijwel geurloos en wordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of leeftijd. De biocompatibiliteit en veerkracht van deze gepatenteerde zachtvaste gel maken dat u lekker kunt gaan liggen en al uw zorgen van u af kunt laten glijden.

Tests
Klinische test hebben uitgewezen dat Technogel® matrassen helpen om de tijd waarin u licht slaapt met maar liefst 33% te verkorten, terwijl de diepe slaap met tot wel 45 procent wordt verlengd. Als dat geen openbaring is! Dieper en beter slapen begint bij Technogel®

Informatie
Simon de Bruin Slaapcomfort | Binderij 1 | Telefoon 020 645 69 21 | info@simondebruin.nl | www.simondebruin.nl (Tweede Pinksterdag open van 12.00 tot 17.00 uur)


Reacties