Noviteit bij Simon de Bruin Slaapcomfort: Technogel® Sleeping

AMSTELVEEN - Het is een noviteit op slaapgebied en Simon de Bruin Slaapcomfort heeft het uiteraard in het assortiment: de revolutionaire Technogel® matrassen en kussens, voor de ultieme nachtrust.

Technogel® vormt sinds jaar en dag een inspiratiebron voor ervaringen uit het dagelijkse leven. Van rolstoelen en medische behandelingen tot fietsen, zitten, wandelen en slapen.

Warmte wordt afgevoerd
De natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam de hele nacht door wordt afgevoerd. Bovendien draagt een innovatief patroon bij aan de stimulering van de luchtstroom en een verbeterde thermische regulering. In plaats van warm en badend in het zweet wakker te worden, blijft u koel, comfortabel en lekker doorslapen.

Geen pijn & zorgen
Technogel past zich aan als water om de druk te verlichten en meer bewegingsvrijheid te bieden. Technogel® past zich in alle richtingen aan, zodat u geen pijn, geen samendrukkingen en geen zorgen over een verkeerd postuur meer heeft: voor de de ideale nachtrust

Niet giftig
Technogel biedt de perfecte combinatie van comfort en ergonomische ondersteuning. Technogel® is de enige polyurethaangel die wordt gemaakt zonder weekmakende oliën. De gel is niet giftig, vrijwel geurloos en wordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of leeftijd. De biocompatibiliteit en veerkracht van deze gepatenteerde zachtvaste gel maken dat u lekker kunt gaan liggen en al uw zorgen van u af kunt laten glijden.

Tests
Klinische test hebben uitgewezen dat Technogel® matrassen helpen om de tijd waarin u licht slaapt met maar liefst 33% te verkorten, terwijl de diepe slaap met tot wel 45 procent wordt verlengd. Als dat geen openbaring is! Dieper en beter slapen begint bij Technogel®

Informatie
Simon de Bruin Slaapcomfort | Binderij 1 | Telefoon 020 645 69 21 | info@simondebruin.nl | www.simondebruin.nl (Tweede Pinksterdag open van 12.00 tot 17.00 uur)


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:48

D66 pleit voor inzet energiecoaches in Amstelveen

Amstelveen - D66 Amstelveen vindt dat Amstelveen 'energiecoaches' moet gaan inzetten, die wijkbewoners op vrijwillige basis gaan adviseren over energiegebruik, energiebesparing en energieopwekking.  

Beauty & Mode vandaag 11:38

Make-OverZ: Klaar voor verandering

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look van De Kapper. Deze keer in de stoel van de Kapper: Froukje Hoekemeijer.

112 vandaag 08:23

Twee gewonden bij scooterongeval Oranjebaan

Amstelveen - Bij een ongeval met een scooter op het fietspad van de Oranjebaan, ter hoogte van de Bankrasweg, zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. 

112 gisteren 21:01

Aanhouding na botsing tussen fietser en scooter op fietspad Beneluxbaan

Amstelveen - Op het fietspad van de Beneluxbaan ter hoogte van het viaduct Ouderkerkerlaan zijn maandagavond een (snor-)scooter en een fietser in aanrijding gekomen. De ter plaatse gekomen politie hield een van de betrokken aan omdat hij een politie-agent beledigde en onder invloed verkeerde.

Politiek gisteren 17:01

Modulaire schoolgebouwen zijn de toekomst volgens GroenLinks

Amstelveen - GroenLinks Amstelveen ziet kansen om modulair bouwen door te voeren voor komende onderwijsbouwprojecten in Amstelveen. 'Met modulair bouwen kan je flexibeler, duurzamer en op een circulaire wijze schoolgebouwen realiseren.'

Evenementen & Activiteiten gisteren 16:32

Streep door Kerstsamenzang en Kerstloop in Amstelveen

Amstelveen - Door de coronacrisis zal er dit jaar geen Kerstsamenzang worden gehouden op het Dorpsplein in Amstelveen. Ook de traditionele Kerstloop in Bovenkerk is uit voorzorg gecancelled.