Olga Commandeur

Olga Commandeur geeft startschot voor 'GYM VAN TOEN'

Amstelveen - Olga Commandeur, voormalig atlete en al jarenlang het gezicht van het tv-programma Nederland in Beweging, heeft gisterenavond het startschot gegeven voor het nieuwe Amstelveense initiatief 'GYM VAN TOEN'. 

GYM VAN TOEN is een initiatief van Ewoud van Dulken. Tijdens de lessen kunnen volwassenen klassieke gymspelen als trefbal, apenkooien en touwklimmen bedrijven. 

Het doel van Ewoud is om met de oude, maar vooral ook vernieuwde formule mensen plezier te laten beleven en toch goed te bewegen.’ Volgens Ewoud bewegen mensen te weinig en dat komt, omdat ze er geen voldoening uit halen.

‘Het moet leuk zijn om het vol te kunnen houden je krijgt structureel elke week een andere les, dus niet enkel gericht op afvallen of sterker worden. Alles wat we op de basisschool gedaan hebben, komt aan bod. Maar dan in een verbeterde versie. Kortom, kwaliteitslessen voor iedereen, ongeacht de leeftijd, op een speelse professionele wijze', zo zei hij in een eerder interview met AmstelveenZ.

Klik hier voor meer informatie over GYM VAN TOEN.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:06

Kinderen betuigen spijt na brandje in papiercontainer

Amstelveen - In de wijk Middenhoven moest de brandweer er gistermiddag aan te pas komen om een brandje in een papiercontainer te blussen. De brand was onststaan doordat kinderen klein vuurwerk in de klep hadden gegooid.

Advertorial Verkeer & Vervoer gisteren 09:00

Elektrisch, hybride of waterstof? Hyundai heeft het

Amstelveen - Stil en schoon vervoer. Beter voor het milieu. Geen uitstoot. Hyundai zet vaart achter het elektrisch rijden in Nederland. Zij is het enige automerk dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je zoekt; Hyundai heeft het. Nu en in de toekomst! Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken bij Goldcar in Amstelveen.

Advertorial Gezondheid & welzijn 27 nov. 2020 19:00

Groenhof Optiek: SOS voor droge ogen

Amstelveen - De koude dagen komen eraan en dat betekent verwarming hoger en gezellig de kaarsjes aan. Toch is niet iedereen hier blij mee, want mensen met droge ogen ervaren deze periode als minder behaaglijk. Jeuk, branderigheid of het gevoel dat er zand in de ogen zit. Het is een veelvoorkomend ongemak. Maar gelukkig heeft Groenhof Optiek de kennis én apparatuur in huis om voor u de juiste oplossing te zoeken.

Wonen 27 nov. 2020 13:45

Coming Up: geheel nieuwe en moderne Amstelveense woonwijk Legmeer

Amstelveen - Het verouderde bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen Zuid, gelegen tussen de wijken Middenhoven en Westwijk, moet de komende jaren worden omgevormd tot een moderne nieuwe woonwijk, die met name woonkansen moet gaan bieden voor mensen met lage en middeninkomens. De gemeente hoopt voor de ontwikkeling op een substantiele bijdrage uit het Rijksbudget Woningimpuls.